Στην Τυνησία ο Νταβούτογλου

Στην Τυνησία ο Νταβούτογλου

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011, 14:07
Με την ιδιότητα του επικεφαλής της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, συνοδευόμενος και από τον γενικό γραμματέα του Οργανισμού, Θόρμπγιον Ζάγκλαντ, θα επισκεφθεί την Τυνησία τη Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011, όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με εκπροσώπους των τυνησιακών Αρχών.

Αντικείμενο αυτής της επίσκεψης θα είναι η εξέταση της δυνατότητας να προσφέρει το Συμβούλιο της Ευρώπης νομική και άλλη βοήθεια στην Τυνησία.

Εξάλλου, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Μεβλούτ Τσαβούζογλου, θα βρίσκεται στο διάστημα 23- 25 Φεβρουαρίου 2011 στην Νέα Υόρκη, όπου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η ετήσια συνάντηση της Διεθνούς Διακοινοβουλευτικής Ένωσης (IPU).

Θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα «μη διακριτική μεταχείριση και καταπολέμηση των στερεοτύπων των φύλων στην εκπαίδευση», σε εκδήλωση που συνδιοργανώνουν ο Ο.Η.Ε. και η IPU, ενώ θα μιλήσει και στα Ηνωμένα Έθνη, σε άλλη εκδήλωση που έχουν διοργανώσει το Συμβούλιο της Ευρώπης και η Μόνιμη Τουρκική Αντιπροσωπεία στον Ο.Η.Ε..

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011, 14:07


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα