Αγγελική Ηλιάδη: Κουράστηκε το κορίτσι

Αγγελική Ηλιάδη: Κουράστηκε το κορίτσι

Για την κούραση που ένιωσαν οι διαγωνιζόμενοι στο «DWTS» μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη αμέσως μετά την αποχώρησή της και τοποθετήθηκε στις φήμες που ήθελαν το παιχνίδι στημένο από το κανάλι.

«Αν κρίνω από τον εαυτό μου, καταλαβαίνω το πόσο κουρασμένοι αισθάνονται και ο Αργύρης και ο Κώστας, αλλά και η Ελεονώρα και η Νάντια. Όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτό το παιχνίδι κουράστηκαν πάρα πολύ» είπε η λαϊκή τραγουδίστρια και συνέχισε:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεστε μόνο σε μένα, γιατί ο καθένας θα μπορούσε να έχει ανθρώπους ή κάποιον μηχανισμό που να τον στηρίζει. Ας μην μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ το λέω από την αρχή του παιχνιδιού, ότι ο κόσμος είναι αυτός που αποφασίζει. Ανάλογα με το τι παρουσιάζουμε, ψηφίζει αυτό που του άρεσε περισσότερο. Στη δική μου περίπτωση λοιπόν, αποφάσισαν να μείνουν ο Αργύρης και ο Κώστας. Εγώ θέλω να ευχηθώ στα παιδιά καλή επιτυχία, να ζήσουν την τελευταία Κυριακή που έμεινε».

ΠΗΓΗ: Πρωινή Μελέτη

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011, 11:45


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
«'Η μήπως κρύβονται σχέδια για Μεγάλη Αλβανία; Προς το παρόν κυριαρχεί κόντρα ανάμεσα στον Έντι Ράμα και τον Ίλιρ Μέτα. Ο αλβανός...