Οι πόλεις με το μεγαλύτερο κυκλοφοριακό πρόβλημα

Οι πόλεις με το μεγαλύτερο κυκλοφοριακό πρόβλημα

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η εταιρεία INRIX που ειδικεύεται στο χώρο των μεταφορών και στις υπηρεσίες συνδεσιμότητας που αφορούν στα οχήματα, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της έρευνας σχετικά με τις πόλεις που αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα κυκλοφοριακά προβλήματα.

Όπως προκύπτει, τη χειρότερη συμφόρηση αντιμετωπίζει το Λος Άντζελες, με τους οδηγούς να σπαταλούν κατά μέσο όρο 102 ώρες τον χρόνο ακινητοποιημένοι μέσα στο όχημά τους. Στη δεύτερη θέση βρίσκονται η Μόσχα και η Νέα Υόρκη με 91 ώρες, ενώ στην τρίτη είναι το Σάο Πάολο με 86 ώρες.

Μία ακόμη πόλη των ΗΠΑ φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της λίστας και πιο συγκεκριμένα το Σαν Φρανσίσκο, ενώ τη δεκάδα συμπληρώνουν η Μπογκοτά, το Λονδίνο, το Μαγκνιτογκόρσκ, η Γιούργκα και η Ατλάντα.

Συνολικά, συγκεντρώθηκαν στοιχεία από 1.360 πόλεις από 38 χώρες, με το Cross Bronx Expressway της Νέας Υόρκης να χαρακτηρίζεται ως το πιο «εφιαλτικό» οδικό τμήμα.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλη τη λίστα

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018, 16:01


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Επεισόδια σημειώθηκαν στο Σύνταγμα όπου πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Όλα ξεκίνησαν όταν διαδηλωτές επιχείρησαν να ανέβουν...