Πότε θα δούμε το νέο VW Touareg;

Πότε θα δούμε το νέο VW Touareg;

Η γερμανική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο σκίτσο της νέας γενιάς του μεγάλου SUV της γκάμας της, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι η παγκόσμια πρεμιέρα θα γίνει στις 23 Μαρτίου, στο πλαίσιο της έκθεσης του Πεκίνου.

Το νέο Touareg θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της VW όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία και θα είναι το πιο προηγμένο τεχνολογικά αυτοκίνητο, διαθέτοντας έναν εντυπωσιακό ψηφιακό πίνακα οργάνων που θα συναρπάσει τους οδηγούς με τις λειτουργίες του.

Το πολυτελές SUV βασίζεται στην πλατφόρμα MLB Evo του Group VW, την ίδια δηλαδή με τα Audi Q7, Bentley Bentayga, Porsche Cayenne και Lamborghini Urus. Οι διαστάσεις του αμαξώματος είναι ελαφρώς αυξημένες σε σχέση με το τωρινό μοντέλο, ωστόσο, το βάρος έχει μειωθεί προς όφελος της οδικής συμπεριφοράς, των επιδόσεων και της κατανάλωσης καυσίμου.

Θα τροφοδοτείται με τους ισχυρότερους κινητήρες του ομίλου, ενώ στο εξοπλισμό περιλαμβάνεται η αερανάρτηση, το σύστημα τετραδιεύθυνσης, το σύστημα ελέγχου κλίσης και φυσικά η τετρακίνηση.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018, 17:05


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Επεισόδια σημειώθηκαν στο Σύνταγμα όπου πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Όλα ξεκίνησαν όταν διαδηλωτές επιχείρησαν να ανέβουν...