Μεγάλη διάκριση για το Nissan Leaf

Μεγάλη διάκριση για το Nissan Leaf

Ένα από τα σημαντικότερα βραβεία κέρδισε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού το δημοφιλές ηλεκτροκίνητο μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας, στο πλαίσιο της έκθεσης του Σικάγο.

Το Leaf ανακηρύχτηκε ως το αυτοκίνητο με το χαμηλότερο κόστος κτήσης στην κατηγορία του, στα βραβεία Kelley Book (KBB.com). Ο συγκεκριμένος θεσμός, αναδεικνύει τα οχήματα και τις μάρκες με το χαμηλότερο προβλεπόμενο κόστος για την αρχική πενταετή περίοδο ιδιοκτησίας.

Το Kelley Blue Book λαμβάνει υπόψη την απόσβεση, το εκτιμώμενο κόστος καυσίμων, τα έξοδα χρηματοδότησης και ασφάλισης, τα έξοδα συντήρησης και επισκευής, όπως και τα τέλη κυκλοφορίας.

Θυμίζουμε ότι, το καινούργιο Leaf το οποίο αναμένεται στην Ελλάδα τον Μάιο, είναι το πρώτο μοντέλο της Nissan στην Ευρώπη που διαθέτει την αυτόνομη τεχνολογία ProPILOT, καθώς και το πρωτοποριακό σύστημα e-Pedal, που επιτρέπει στους οδηγούς να ξεκινούν, να επιταχύνουν, να επιβραδύνουν και να σταματούν,  αυξάνοντας ή μειώνοντας την πίεση που ασκείται στο γκάζι.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018, 08:03


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Επεισόδια σημειώθηκαν στο Σύνταγμα όπου πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Όλα ξεκίνησαν όταν διαδηλωτές επιχείρησαν να ανέβουν...