Η Μαρίζα Πετράκου νέα διευθύντρια Marketing στην BMW

Η Μαρίζα Πετράκου νέα διευθύντρια Marketing στην BMW


Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       


Έπειτα από απουσία επτά ετών από τον χώρο του αυτοκινήτου η Μαρίζα Πετράκου επιστρέφει και, όπως φαίνεται, πολύ δυνατά, καθώς αναλαμβάνει από... σήμερα τη θέση της BMW Marketing Manager στο BMW Το «πάντρεμα» έγινε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου...Group Hellas.

Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο και σε συνδυασμό με τα μοντέλα που φέρνει εφέτος η BMW στην Ελλάδα, ο στόχος είναι να κινηθεί με το γκάζι... τέρμα.


Μοντέλα όπως X2, X3, M5, i8 roadster, 8 Series κ.ά. χρειάζονται την ανάλογη μεταχείριση, οπότε η εμπειρία της κας Πετράκου (παλαιότερα ήταν στην Porsche) είναι σίγουρο πως θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προώθηση της μάρκας εντός συνόρων.

Η Μαρίζα Πετράκου

Σπουδές

Να σημειώσουμε πως η Μαρίζα Πετράκου είναι κάτοχος πτυχίου Organizational Communication από το State University of New York και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές με αντικείμενο στο International Marketing στο University of Strathclyde.

Εφέτος η BMW φέρνει κορυφαία αυτοκίνητα (στη φωτογραφία η X2), οπότε η κίνηση να εντάξει στο δυναμικό της την έμπειρη Μαρίζα Πετράκου μπορεί να χαρακτηριστεί... ματ!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018, 12:07


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Επεισόδια σημειώθηκαν στο Σύνταγμα όπου πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Όλα ξεκίνησαν όταν διαδηλωτές επιχείρησαν να ανέβουν...