400 μέτρα κάτω από τη γη το Fiesta ST

400 μέτρα κάτω από τη γη το Fiesta ST

Έχει συνηθίσει να αλωνίζει στους δημόσιους δρόμους και να προσφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης μέσα στις πίστες. Αυτή τη φορά όμως, ξεσαλώνει σε υπόγειες στοές, 400 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης.

Η Ford δημιούργησε ένα εκπληκτικό video με πρωταγωνιστή το νέο Fiesta ST. Η δράση εκτυλίσσεται σε ένα ορυχείο και πίσω από το τιμόνι του hot supermini βρίσκεται ο Elfyn Evans.

Ο επαγγελματίας οδηγών αγώνων ντριφτάρει, κάνει άλματα και πιέζει στο όριο το Fiesta ST μέσα στις υπόγειες διαδρομές του μεγαλύτερου αλατωρυχείου της Ευρώπης.

Θυμίζουμε ότι, το αυτοκίνητο τροφοδοτείται από τον τρικύλινδρο κινητήρα 1.5 Ecoboost απόδοσης 200 ίππων και 290 Nm ροπής, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε μόλις 6,5 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 232 χλμ./ώρα.

Ο οδηγός έχει στη διάθεσή το σύστημα «Drive Modes» με τις τρεις λειτουργίες (Normal, Sport και Track), ενώ προαιρετικά, υπάρχει το «Launch Control» για πιο γρήγορες εκκινήσεις από στάση και το μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (LSD) που βελτιστοποιεί την πρόσφυση στις στροφές.Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του Fiesta ST


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018, 14:56


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Παρά τις ολονύχτιες έρευνες στην Κρήτη, η αγωνία για την τύχη των τεσσάρων αγνοουμένων, μελών οικογενείας, παρατείνεται...