Ήταν όλοι εκεί για χάρη της Seat

Ήταν όλοι εκεί για χάρη της Seat

H Καγκελάριος της Γερμανίας, Angela Merkel, ο πρωθυπουργός της Κίνας, Li Keqiang, ο επικεφαλής της Seat, Luca de Meo, ο πρόεδρος του Volkswagen Group China Dr., Jochem Heizmann και ο πρόεδρος της Jianghuai Automobile Group, An Jin. Όλοι συμμετείχαν σε αυτή τη μεγάλη στιγμή για την ισπανική μάρκα.

Η Seat, υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τις Volkswagen Group China και Jianghuai Automobile Group (JAC), κάνοντας ένα τεράστιο βήμα προς την αγορά της Κίνας. Η ισπανική φίρμα θα αποτελέσει τον κύριο εκπρόσωπο του γερμανικού ομίλου στην κοινοπραξία και βασικό μέτοχο της εταιρείας που δημιουργήθηκε.

Η τελετή για την έναρξης της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, με τη Seat να περνά σε μία νέα εποχή που θα την οδηγήσει στην κινεζική αγορά από την περίοδο 2020-2021.  

Ο πρόεδρος της Seat, Luca de Meo έκανε λόγο για μία ιστορική μέρα, που θα επιτρέψει την παγκοσμιοποίηση της μάρκας και την ενίσχυση της ανάπτυξης των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Το μνημόνιο συνεργασίας προβλέπει επίσης, ότι η Seat μαζί με το Volkswagen Group και την JAC, θα δημιουργήσουν ένα κέντρο έρευνας και ανάπτυξης στην Κίνα για την ανάπτυξη των ηλεκτρικών οχημάτων, της συνδεσιμότητας και των αυτόνομων τεχνολογιών οδήγησης, συμπεριλαμβανομένων σχετικών ανταλλακτικών και εξαρτημάτων καθώς και βασικών τεχνολογιών, με προγραμματισμένη λειτουργική χρήση το 2021. Επιπλέον, η κοινοπραξία θα λανσάρει μια ανταγωνιστική πλατφόρμα BEV.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018, 17:06


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Παρά τις ολονύχτιες έρευνες στην Κρήτη, η αγωνία για την τύχη των τεσσάρων αγνοουμένων, μελών οικογενείας, παρατείνεται...