Βάλτε ένα τέλος στην ανορθογραφία. ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΟΡΘΩΤΗΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ !!

Βάλτε ένα τέλος στην ανορθογραφία. ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΟΡΘΩΤΗΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ !!

Με αφορμή την ανάρτηση ''ξεφτίλα'' του φίλου ''γαύρος'' που πόνεσαν κυριολεκτικά τα μάτια μας από τα ορθογραφικά λάθη, θα ήθελα να ενημερώσω ότι υπάρχει ένα δωρεάν πρόγραμμα, που όταν γράφεις κάτι λάθος στο υπογραμμίζει μέχρι να γραφτεί ΣΩΣΤΑ .
Έχει βεβαίως μερικές ατέλειες (θεωρεί λάθος τις κεφαλαίες λέξεις) αλλά θα βοηθήσει πραγματικά όσους είναι βιαστικοί ή ανορθόγραφοι.

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ όπως το βρήκα ψάχνοντας στο Ίντερνετ:
του:Yiannis Sti

Όποιος έχει και χρησιμοποιεί MOZILLA FIREFOX (δεν έχω κοιτάξει τι παίζει με τον Explorer) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΘΩΤΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Τέρμα τα ανορθόγραφα κείμενα και τα λάθη λόγω βιασύνης.

Οδηγίες. Ισχύει για την έκδοση του Firefox 3.6.8 που δουλεύω εγώ (και είναι η τελευταία) δείτε και εσείς και πείτε μας και για άλλες εκδόσεις (που αμφιβάλλω αν έχετε).

1. Πηγαίντε εδώ: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3439/ και πατήστε το ADD TO FIREFOX. Πατήστε εγκατάσταση και ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Χρήση: Σε ΟΠΟΙΟ κείμενο μπορείτε να γράψετε στο Internet .
Πατήστε δεξί κουμπί μέσα στο κείμενο. Διαλέξτε το Ελληνικό Λεξικό και ... ΤΕΛΟΣ... Όλες οι λάθος λέξεις θα εμφανίζονται ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΕΣ.

Νομίζω ότι θα λύσει τα χέρια πολλών και θα σώσει τα "μάτια" άλλων ...

Υ.Γ. γάτου: δουλεύει και κατά την διάρκεια της πληκτρολόγησης αν πατήσετε δεξί κλίκ και τσεκάρετε τον ορθογραφικό έλεγχο.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Απριλίου 2011, 09:40


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
blog comments powered by Disqus
Σε θερμό κλίμα ολοκληρώθηκε ο στρατηγικός διάλογος Αθήνας - Ουάσινγκτον σε ανώτατο επίπεδο, με εκπροσώπους τους επικεφαλής...