Συνταξιούχοι από όλη την Κρήτη θα συναντηθούν στο Ρέθυμνο για να διαμαρτυρηθούν για τα προβλήματά τους

Συνταξιούχοι από όλη την Κρήτη θα συναντηθούν στο Ρέθυμνο για να διαμαρτυρηθούν για τα προβλήματά τους

Κινητοποίηση των συνταξιούχων στην Κρήτη που διαμαρτύρονται για τα μέτρα που περικόπτουν, όπως αναφέρουν το εισόδημα τους και υποβαθμίζουν το βιοτικό τους επίπεδο, θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο την Παρασκευή 20 Απριλίου στις 11 το πρωί.

Οι συνταξιούχοι από όλους του νομούς θα συναντηθούν στο Ρέθυμνο, για να διαμαρτυρηθούν για τις περικοπές, τις μειώσεις που εκ νέου θα υποστούν από το νέο έτος με τα μέτρα που αναμένονται. Μέτρα τα οποία όπως δηλώνουν, μεταξύ άλλων, θα εμπεριέχουν τις μειώσεις στην προσωπική διαφορά μέσω του επανυπολογισμού των συντάξεων αλλά και την ταυτόχρονη μείωση του αφορολόγητου ορίου στα 5.000 ευρώ.

Επίσης, σε μία περίοδο που πολύ δύσκολα καταφέρνουν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές τους υποχρεώσεις, άμεσα να τους επιστραφούν χρήματα που τους είχαν παρακρατηθεί, ενώ κάνουν γνωστό ότι η κατάσταση τους επιδεινώνεται και ένα από τα κυρίαρχα θέματα που αντιμετωπίζουν και έχει φτάσει σε σημείο να είναι επικίνδυνο για τη ζωή τους την ίδια, αφορά στον αγώνα τους για εξασφάλιση της ιατροφαρμακευτικής τους περίθαλψης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018, 16:24


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Στη μεγάλη λίστα των ιστορικών εταιρειών που δεν άντεξαν στον χρόνο οδεύει και η Χαλυβουργική, καθώς, όπως φαίνεται, η κίνηση διακοπής ρεύματος...