"Συμβόλαιο θανάτου"

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011, 19:22


Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον πληρωμένο δολοφόνο και το συμβόλαιο θανάτου εις βάρος του αποκαλύπτει στη zougla.gr το υποψήφιο θύμα μιας σατανικής πλεκτάνης που στήθηκε από συγγενή του.

Ο Ροδίτης επιχειρηματίας Σούλης Μαχραμάς, μιλώντας στη zougla.gr μας περιγράφει με τον πιο γλαφυρό τρόπο και τις πιο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το πώς ο ξάδερφος της συζύγου του προσπαθούσε εδώ και χρόνια να τον εξοντώσει. Την πρώτη φορά, όπως λέει τον παρέσυρε σκόπιμα με το αυτοκίνητό του, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Ενώ ήταν ήδη κατηγορούμενος (2007) για την απόπειρα ανθρωποκτονίας συνέχισε, διατυπώνοντας σοβαρές απειλές ότι θα ξεκληρίσει ολόκληρη την οικογένεια και εκβιαστικά ζητούσε μεγάλα χρηματικά ποσά. Παρά τις 38 μηνύσεις που το υποψήφιο θύμα είχε καταθέσει σε βάρος του δράστη, ούτε ο εισαγγελέας μπόρεσε να αποτρέψει τη νέα απόπειρα δολοφονίας κατά του κ. Μαχραμά.

Ακούστε την αποκαλυπτική συνέντευξη στη zougla.gr κατά τη διάρκεια της οποίας διηγείται το πώς σώθηκε από το πληρωμένο δολοφόνο την τελευταία στιγμή:


Είχε Άγιο…

Αυτό που σοκάρει είναι το χειρόγραφο σημείωμα με τις οδηγίες του 43χρονου για τη δολοφονία του συγγενή του όπου τον καθοδηγούσε στο πως θα συμπεριφερθεί και θα ντυθεί ώστε να μην αφήσει αποτυπώματα και τον συμβούλευε να πετάξει το όπλο στη θάλασσα...


(Oι οδηγίες που βρέθηκαν στην τσέπη του δολοφόνου)

Το πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου κόστισε 12.000 ευρώ. Ο επαγγελματίας, ένας 30χρονος Αλβανός, έφτασε με πλοίο της γραμμής από την Αθήνα, μετά την παραγγελία του 44χρονου δημοτικού υπαλλήλου, εξαδέλφου του παρ’ ολίγον θύματος.

Όπως προέκυψε, ο 43χρονος είχε κληρονομικές διαφορές με τον συγγενή του για ένα ακίνητο στο νησί των Ιπποτών.


(Το σχεδιάγραμμα με την οικία του θύματος)

Ο νεαρός Αλβανός πήγε από τα Μέγαρα στην Ρόδο την Τρίτη ακτοπλοϊκώς και άρχισε να οργανώνεται για να εκτελέσει το σατανικό σχέδιο του 43χρονου. Η αστυνομία στη Ρόδο αξιοποιώντας πληροφορίες πραγματοποίησε έλεγχο το βράδυ της Τετάρτης και βρήκε πάνω του ένα πιστόλι και αρκετά φυσίγγια.

Σε έρευνα που έγινε βρέθηκαν επάνω του μία σελίδα εφημερίδας όπου απεικονίζονταν ο 44χρονος, ένα χειρόγραφο σημείωμα για την τοποθεσία της οικίας του υποψήφιου θύματος και ένα απόκομμα από ένταλμα πληρωμής τράπεζας, χρηματικού ποσού 12.000 ευρώ.

Δείτε το υλικό που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία:

• Ένα πιστόλι αγνώστου προελεύσεως,
• Εικοσιένα (21) φυσίγγια, διαμετρήματος 32mm.
• Ένα κινητό τηλέφωνο,
• Ένα απόκομμα εισιτήριου πλοίου με ημερομηνία 01-08-2011.
• Ένα κινητό τηλέφωνο,
• Μια σελίδα εφημερίδας όπου απεικονίζονταν ο 44χρονος (υποψήφιο θύμα),
• Ένα χειρόγραφο σημείωμα με διάφορες οδηγίες σχετικά με τον τρόπο εκτέλεσης του σχεδίου της ανθρωποκτονίας,
• Ένα χειρόγραφο σημείωμα για την τοποθεσία της οικίας του 44χρονου
• Ένα απόκομμα από ένταλμα πληρωμής τράπεζας, χρηματικού ποσού 12.000 ευρώ.


(Όσα βρέθηκαν στην κατοχή του πληρωμένου δολοφόνου)

Δηλαδή, εντελώς τυχαία ο κ. Μαχραμάς διεσώθη την τελευταία στιγμή.


Πηγή φωτό Σ. Μαχραμά: tvkosmos

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 6 Αυγούστου 2011, 03:58


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα