Zougla.gr

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020
ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ZOUGLA.GR
 
To blog της "ζούγκλας" δημιουργήθηκε προκειμένου να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των αναγνωστών-χρηστών, χωρίς την επιμέλεια των δημοσιογράφων. Αντ' αυτού παρατηρήθηκε το φαινόμενο της κατάχρησης μίας απόλυτης ελευθερίας που δόθηκε από την πλευρά μας. Η ελευθερία αυτή είχε και θα συνεχίσει να έχει το κόστος των επανειλημμένων μηνύσεων εναντίον μας από άτομα που υπέστησαν άδικες ή δίκαιες, χυδαίες ή λογικές επιθέσεις. Ακόμα και από εξουσιαστές οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται την διαδικτυακή ελευθερία όπως οι περισσότεροι από εμάς. Παρατηρήθηκε ως τόσο το δυσάρεστο φαινόμενο, την ώρα που εμείς υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα της ελευθερίας όλων των χρηστών ανεξαρτήτως τοποθετήσεων και χρωμάτων - ορισμένα άτομα περνώντας σε περιβάλλον απόλυτης κατάχρησης, αντί να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία της επικοινωνίας και της πληροφόρησης που τους παρέχει το blog, να αναλώνονται σε χυδαίες επιθέσεις ή ανούσιες ανταλλαγές ύβρεων μεταξύ τους. Από σήμερα τέτοιες αναρτήσεις θα φεύγουν μέχρι ο χώρος αυτός, να μετατραπεί σε πεδίο ουσιαστικής επικοινωνίας και χρήσιμων πληροφοριών. Όλοι μπορείτε να βάλετε ένα λιθαράκι και να συνεισφέρετε σε μία τέτοια προσπάθεια επιτυγχάνοντας το απόλυτο θαύμα. Ετερόκλητο πλήθος να διαχειρίζεται με μοναδικό τρόπο προς όφελος όλων την απόλυτη ελευθερία του.
Μία μικρή ή μεγάλη είδηση της περιοχής σας, τη γειτονιάς σας, το χώρο εργασίας σας, οτιδήποτε έπεσε στην αντίληψή σας μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για μεγάλο τμήμα του κόσμου. Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Γιώργος A. Παπανδρέου : «Θετική η συμφωνία για έναρξη διερευνητικών συνομιλιών με την Τουρκία»

«Είναι θετική εξέλιξη ότι θα ξεκινήσουν οι διερευνητικές επαφές. Η γερμανική Προεδρία συνέβαλε στην αποκλιμάκωση της έντασης, αλλά με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να τονίσω ότι η ατζέντα αυτής της συζήτησης αφορά αποκλειστικά την Ελλάδα και την Τουρκία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε διαδικτυακή συζήτηση του Ευρωπαϊκού Κέντρου Διεθνών Σχέσεων (ECFR) για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, το ρόλο της Ευρώπης και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Ο...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Γιώργος A. Παπανδρέου : «Άμεση κατάπαυση του πυρός στο Ναγκόρνο Καραμπάχ»

Άμεση κατάπαυση του πυρός στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, ζητά με ανακοίνωσή της η Σοσιαλιστική Διεθνής, πρόεδρος της οποίας είναι ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου :

Η Σοσιαλιστική Διεθνής εκφράζει την ανησυχία της για την νέα στρατιωτική αντιπαράθεση μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν για το Ναγκόρνο Καραμπάχ, καθώς και τη λύπη της για το θάνατο αμάχων.

Δεν μπορεί να αποτελεί επιλογή μια πολεμική λύση σε αυτήν τη σύγκρουση. Κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε περαιτέρω απώλεια ανθρωπίνων...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Στον δρόμο βγάζουν ασθενείς με σπάνιο σκελετικό νόσημα στο ΓΝΑ Λαϊκό – Κλείνουν το μοναδικό υποψήφιο

Στο ΓΝΑ ΛΑΙΚΟ: To μοναδικό υποψήφιο Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης Σπανίων Σκελετικών Νοσημάτων της χώρας μας κλείνει, αφήνοντας κυριολεκτικά στον δρόμο τουςασθενείς

με σπάνιο σκελετικό νόσημα -πολλοί εκ των οποίων ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες- αλλά και αυτούς που βρίσκονται σε διαδικασία διάσωσης μελών που χρειάζονται σύνθετη ανακα-τασκευή, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του healthweb.gr.

Συγκεκριμένα, από τον Μάιο του 2018 στην Ορθοπαιδική του ΓΝΑ Λαϊκού και στο τμήμα Διατατικής...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Συνέντευξη με την Πρόεδρο του Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών Ξένια Γεω

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στον Δημοσιογράφο Δημήτρης Κανναβός, Μέλος Δ.Σ., Αν. Μέλος Πειθαρχικού Συμβουλίου της Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των ΜΜΕ Association of European Journalists Greek Section και Μέλος Οργάνου Διοίκησης του Π.ΔΙΚ.Π.Π.Δ.Κ.,

Συνομιλούμε με την με την Πρόεδρο του Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών Ξένια Γεωργιάδου για το ρόλο και τις δράσεις του Ινστιτούτου.Τι είναι το Ινστιτούτο Διαχείρισης...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Μιχάλης Κρατσιος: Ο Έλληνας ομογενής Υφυπουργός των ΗΠΑ

Ο κ. Κράτσιος έκανε και σχετικό tweet:

«Είμαι ενθουσιασμένος για την συμμετοχή μου στην επίσκεψή Πομπέο στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα, για την υπογραφή Συμφωνίας ΗΠΑ – Ελλάδας στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας, και συζητήσεις με τους Έλληνες ομολόγους μας σχετικά με διευρυμένη τεχνολογική συνεργασία».

Ποιος είναι ο Μιχαήλ Κράτσιος
Ο Μιχαήλ Ιωάννης Κοτσακάς Κράτσιος (Michael John Kotsakas Kratsios, γεννημένος στις 7 Νοεμβρίου 1986) είναι ο Διευθυντής Τεχνολογίας...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Κατά πόσο κοντά είναι μια αναμενόμενη έκρηξη - Μέρος Γ

Γιατί ισχύει αυτό, το οποίο είπαμε στην αρχή του κειμένου. Γιατί οι λαοί πλέον επικοινωνούν και εξεγείρονται γρήγορα, άσχετα αν οι αφορμές δεν είναι πάντα ίδιες.

Η Αμερική δεν μπορεί να τους προστατεύσει.
Έχει "ανοίξει" ο κόσμος και έχει γίνει μια γειτονιά.
Τώρα η Νέα Τάξη πληρώνει τα δικά της σφάλματα.
Όπως την πτώση της Σοβιετικής αυτοκρατορίας την επίσπευσε το ραδιόφωνο και τα "ζωντανά" της μάθαιναν από αυτό τι γίνεται στον...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Το ακούσαμε και μας 'αρεσε

Ανανεωμένος και με άκρως ανεβασμένη καλλιτεχνική ατζέντα, ο Άκης Έξαρχος έρχεται και κερδίζει πάλι τις εντυπώσεις,έχοντας στις αποσκευές του νέο τραγούδι με τίτλο ‘’Μείνε μη χαθείς’’ και πρόκειται για μια δυναμική,ερωτική και μελωδική μπαλάντα με πολύ συναίσθημα. Με ερωτική διάθεση,έρχεται να μας ταξιδέψει σε μονοπάτια γνώριμα!
9jrxX3Y_r7c
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Σε Έλληνα παγκόσμιο βραβείο - ρεκόρ / σκιτσογραφια

Στον σημαντικότερο διαγωνισμό παγκοσμίως, που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Πορτογαλία, με χιλιάδες συμμετοχές σκιτσογράφων από όλο τον κόσμο, ο Δημήτρης Γεωργοπάλης κατέκτησε την κορυφή στην κατηγορία Gag cartoon και με το σκίτσο του, μια θέση στα 9 καλύτερα που δημοσιεύθηκαν το 2019. Οι διαγωνιστικές κατηγορίες για τους σκιτσογράφους είναι τρεις. Το Editorial cartoon, οι καρικατούρες και το Gag cartoon.
Σε κάθε κατηγορία βραβεύονται τρεις νικητές. Ο σκιτσογράφος της Realnews,...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Έλληνες και επιχειρησεις τους στην Αφρική

Οι Έλληνες και οι επιχειρήσεις τους δραστηριοποιούνται ήδη στις χώρες της υποσαχάριας Αφρικής και οι δυνατότητες περαιτέρω επέκτασης της ελληνικής παρουσίας είναι πολύ μεγάλες. Αυτό υπογραμμίστηκε σε ημερίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών με θέμα: «Ελληνική Επιχειρηματικότητα στην Υπο-Σαχάρια Αφρική».


Ο Β’ αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ Παύλος Θωμόγλου σημείωσε στην ομιλία του ότι το συνέδριο εστίασε, κυρίως, στις οικονομίες των χωρών: Αιθιοπίας, Κένυας, Μποτσουάνας,...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

----------------- Υδροχοϊσμός -----------

....Συμβαίνει δηλαδή αυτό το οποίο λέμε εξ αρχής σ' αυτό το κείμενο.
Αγνοούν το ίδιο το πρόβλημα που "γεννά" η ύπαρξη του Υδροχοϊσμού και η δραστηριοποίησή του μέσα στην κοινωνία ως ιδεολογία.

Αυτή η άγνοια δεν αφορά μόνον τα αστοιχείωτα ανθρωπάκια που παριστάνουν τους δημοσιογράφους.
Αυτή η άγνοια αφορά και κάποιους ανθρώπους που παρι­στάνουν τους έμπειρους πολιτικούς και τους καλά εκπαιδευμένους κρατικούς λειτουργούς.

Όλοι αυτοί προφανώς δεν καταλαβαίνουν...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Απόλυτη καταδίκη του ΑΚΚΕΛ στην Χούντα του Αζερμπαϊτζάν για την επίθεση στην Αρμενία.

28/9/2020


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Απόλυτη καταδίκη από το ΑΚΚΕΛ για την χούντα του Αζερμπαϊτζάν που επιτέθηκε κατά της Αρμενίας


Το ΑΚΚΕΛ καταδικάζει απολύτως την βαρβαρότητα του καθεστώτος του Αζέρου δικτάτορα Αλίγιεβ, ο οποίος αφού κάθισε στον σβέρκο των Αζέρων για κάποιες δεκαετίες, επιτέθηκε κατά της Αρμενίας, ίσως θέλοντας να καθίσει και στον σβέρκο των Αρμενίων.

Ο Αλίγιεβ και το άκρως διεφθαρμένο οικογενειακό καθεστώς που έχει χτίσει με...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Ο Πομπέο στην Θεσσαλονίκη με τους βιομηχάνους. Μυρίζει δολάριο. Αλλά για ποιον και με τι αντάλλαγμα;

Ενέργεια λέει ο Πομπέο.
Στρατηγική λέει ο Πομπέο.
Μεγάλη στρατιωτική βάση στην Κρήτη λέει ο Πομπέο.
Κεφάλαια , επενδύσεις να αγοραστούν εκτός από συνειδήσεις τι;
Α ρε καημένο Καστελόριζο για τα διυλιστήρια και για τις εξέδρες σε ετοιμάζουν για αλλού κι αλλού!
Δεν πειράζει κι αν σφαγιαστούν μερικοί Έλληνες ακόμα.
Τι αξία έχουν; Όσοι οι κάτοικοι στη Μεγίστη τόσα τρισεκατομμύρια διακυβεύονται.
Κι όχι πως η Ελλάδα θα πάρει κάτι.
Μόνο αίμα και σποδό...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

LIDL : HELLAS ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ


H επιχείρηση LIDL Ελλάς

Το 1999 άνοιξε το πρώτο κατάστημα Lidl στην Ελλάδα.
Σήμερα η Lidl Ελλάς λειτουργεί 225 καταστήματα με 6500 εργαζόμενους στην Ελλάδα.
Φυσικά και πρόκειται για μια μεγάλη επιχείρηση και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί οι υπεύθυνοι εδώ στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το πρότυπο διοίκησης, τα στελέχη συνάπτουν δεσμευτικές συμφωνίες και εργάζονται για την ανάπτυξη διαχείρισης ταλέντου του ανθρώπινου δυναμικού.

Τι συμβαίνει...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Πρωτοβουλία ΑΚΚΕΛ για στήριξη των κτηνοτρόφων Καρδίτσας με αποστολή ζωοτροφών.

Πρωτοβουλία ΑΚΚΕΛ για στήριξη των κτηνοτρόφων Καρδίτσας με αποστολή ζωοτροφών

Το ΑΚΚΕΛ πρωτοστατεί στον συντονισμό βοήθειας προς τους κτηνοτρόφους της Καρδίτσας για την παροχή ζωοτροφών. Σε συνεργασία με κτηνοτροφικούς φορείς και ομάδες το ΑΚΚΕΛ πήρε την πρωτοβουλία να έρθουμε σε επικοινωνία με δήμους, περιφέρειες και επιχειρηματίες ανά την Ελλάδα ώστε να εξασφαλίσουμε την έμπρακτη στήριξη των κτηνοτρόφων που έχουν πληγεί στην Καρδίτσα. Αυτή την στιγμή ακόμη και τα ζώα που έχουν διασωθεί...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ 28/09

Χρόνια πολλά ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΛΛΑΔΑ. Σημερα του Οσίου Χαρίτωνος ομολογητού γιορτάζουν τα εξής ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ: Χαριτος, Χαριτινος, Χαριτη, Χαριτινη. Χρόνια Πολλά!
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Ελληνικα Ραδιοφωνα: Καιτη Γαρμπη / Φοιβος - Σε Οποιον Αρεσω

Ελληνικά Ραδιόφωνα - Ακούστε ότι ακούει η γειτονιά σας
Μετά τις μεγάλες Ελληνικές Επιτυχίες «Ήλιος Δεν Βγαίνει Αν Δεν Πεις Καλημέρα» και «Κορμιά Χαμένα», η Καίτη Γαρμπη επιστρέφει με το νέο τραγούδι της σε μουσική και στίχους Φοίβου, του καταξιωμενου Έλληνα συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών με τον οποίο είναι συνεργαζεται τα τελευταία χρόνια και τιτλο Σε Οποιον Αρεσω και έχει ήδη κάνει θραύση.
Το ακούμε πρώτοι αποκλειστικά, στα Ελληνικά Ραδιόφωνα.
Κυκλοφορεί συντομα σε όλες τις επίσημες...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

ΛΑΜΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Πρόκριση στα παγκόσμια βραβεία. Οι διαγωνιζόμενοι ήταν πολύ κοντά σε ένα επικό διαγωνισμό. Η κριτική επιτροπή των ελληνικών βραβείων είχε το δύσκολο έργο να επιλέξει το καλύτερο προφίλ από 4 εταιρείες, με αξιοσημείωτη απόδοση όσον αφορά τις βέλτιστες πρακτικές. Η Carpet Clean Τσακνάκη κέρδισε με μια μικρή διαφορά 1 πόντου από τον επόμενο ανταγωνιστή, χάρη στην υψηλή εστίαση στην ποιότητα των υπηρεσιών, τη βιωσιμότητα, την καινοτομία, το επιχειρηματικό μοντέλο, την εξυπηρέτηση πελατών και μια ευέλικτη...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Η Τουρκία προκαλεί τον πόλεμο στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Η Τουρκία βάζει το Αζερμπαϊτζάν να χτυπήσει τους Αρμένιους.
Η Τουρκία ακολουθεί αποσταθεροποιητική πολιτική σε περιοχές όπου η Αμερική την θέλει και σε περιοχές όπου η Αμερική δεν την θέλει, επιλέγοντας τον καιρό των αμερικανικών εκλογών ως την καλύτερη εποχή.
Η Τουρκία γνωρίζει ότι ετοιμάζεται ο διαμελισμός της και η ίδρυση Κουρδικού κράτους στην καρδιά της.
Ελπίζει να συμπαρασύρει σε εμπλοκή τις μεγάλες δυνάμεις έξω από το έδαφος της για να βοηθήσει μετά στρατιωτικά όποιον της...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Ο αγαπημένος μας στο Nba Λούκα Ντοντσιτς που έχει κερδίσει τους πάντες

Μπορεί οι Μάβερικς να έδειχναν απογοητευμένοι μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στους Κλίπερς των Λέοναρντ – Τζορτζ όμως κάτι τέτοιο δεν φάνηκε στο game 2 αφού κατάφεραν διαθέτοντας πολλούς πρωταγωνιστές στην επίθεση να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 1-1 με τη νίκη τους 127-114.

Φυσικά ο Λούκα Ντόντσιτς για μία ακόμα βραδιά ήταν εξαιρετικός και σε 26 λεπτά συμμετοχής είχε 28 πόντους με 4/7 τρίποντα και 4/10 δίποντα, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ και καθόρισε σε μεγάλο βαθμό την αναμέτρηση.

Μάλιστα...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Οικονομία: ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΟΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Σε μια οικονομία κατεστραμενη και υποατροφικη όπως αυτή της Τουρκίας η Ελλάδα μετρά συνεχείς ανόδους. Σε πρόσφατη εκθεση υπογραμμίζεται η εγάλη πρόοδος που έχει επιτευχθεί στην υλοποίηση σημαντικών διαρθρωτικών αλλαγών, με θετική επίδραση στο επενδυτικό περιβάλλον και το οικονομικό κλίμα», επισήμανε ο κ. Σταϊκούρας. «Τόσο η ποντοπόρος ναυτιλία, με την πρωτιά της στα πέρατα του κόσμου, όσο και αυτή των ακτοπλοϊκών γραμμών, δημιουργούν την παγκόσμια δύναμη, που δίνει εδώ και χρόνια ώθηση στην ελληνική...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Γράψτε το δικό σας άρθρο

Τίτλος:
 
Κείμενο:
 
Το όνομά σας:
 
Email:
 
Εικόνα (επιτρέπονται αρχεία μέχρι 3072kB, 5 αρχεία συνολικά):
 
Αν θέλετε να ενσωματώσετε κάποιο video απο το YouTube, επικολλήστε το URL του: