Zougla.gr

Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023
ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ (ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ)

ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ (ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ)

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011, 19:59
ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 1.10.10
«Επειδή μερικοί συνελήφθησαν (αν και αξιώθηκαν το χριστιανικό βάπτισμα) διακατεχόμενοι από την πλάνη των ανόσιων μυσαρών Ελλήνων, να διαπράττουν εκείνα που δικαιολογημένα εξοργίζουν τον φιλάνθρωπο (βιβλικό) θεό (μας)... Αυτοί θα υποβληθούν στην αντίστοιχη τιμωρία και μάλιστα με πνεύμα επιείκειας...(!) αν επιμείνουν στην πλάνη των Ελλήνων, θα υποβληθούν στην έσχατη των ποινών. Αν δεν έχουν αξιωθεί ακόμα το σεβαστό βάπτισμα, θα πρέπει να παρουσιαστούν στις ιερότατες εκκλησίες μας, μαζί με τις συζύγους και τα παιδία τους και μαζί με όλους του οίκου τους, για να διδαχθούν την αληθινή πίστη των χριστιανών. Αφού διδαχθούν και αποβάλουν την πλάνη που τους διακατείχε προηγουμένως, θα πρέπει να ζητήσουν το σωτήριο βάπτισμα. Διαφορετικά ας γνωρίζουν ότι αν παραμελήσουν να το κάνουν (να ζητήσουν δηλαδή μόνοι τους το σωτήριο βάπτισμα!) δεν θα έχουν κανένα πολιτικό δικαίωμα, ούτε θα τους επιτραπεί να είναι ιδιοκτήτες περιούσιας, ούτε κινητής, ούτε ακίνητης. Θα τους αφαιρεθούν τα πάντα και θα εγκαταλειφθούν στην ένδεια και επιπλέον, θα υποβληθούν στις έσχατες τιμωρίες. Θα παρεμποδίσουμε δε κάθε μάθημα (κλείσιμο σχολών!), που διδάσκεται από όσους πάσχουν από την νόσο και την μανία (μάθησης!) των ανόσιων Ελλήνων, ώστε προσποιούμενοι ότι διδάσκουν, να μη μπορούν πια να διαφθείρουν της ψυχές των μαθητών τους με δήθεν αλήθειες. Αν (λοιπόν) φανεί κάποιος τέτοιος άνθρωπος και δεν τρέξει στις άγιες εκκλησίες μας, μαζί με όλους τους συγγενείς και τους οικείους του, θα τιμωρηθεί με τις προαναφερθείσες ποινές. Θεσπίζουμε δε και νόμο, σύμφωνα με τον οποίο τα παιδία, όταν είναι σε μικρή ηλικία, θα πρέπει να βαπτίζονται αμέσως και χωρίς αναβολή, (υποχρεωτικός νηπιοβαπτισμός!) όσοι δε είναι μεγαλύτεροι στην ηλικία, πρέπει να συχνάζουν στις ιερότατες εκκλησίες μας και να διδάσκονται τις θείες γραφές και τους θείους (βιβλικούς) κανόνες. Αφού δε εννοήσουν και αποβάλουν την παλαιά (αρχαιο-ελληνική) πλάνη, θα μπορέσουν να δεχθούν το βάπτισμα και στη συνέχεια να διαφυλάξουν την αληθινή πίστη των ορθόδοξων χριστιανών. Όσοι δε έχουν κάποιο στρατιωτικό ή άλλο αξίωμα, ή μεγάλη περιούσια και για να κρατήσουν τα προσχήματα (προσποιούμενοι τους πιστούς) ήλθαν ή πρόκειται να έλθουν να βαπτισθούν, αλλά αφήνουν τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους και τα υπόλοιπα μέλη του οίκου τους μέσα στην ελληνική πλάνη, διατάσουμε να δημευθεί η περιούσια τους, να αποκλεισθούν από τα πολιτικά δικαιώματά τους και να υποβληθούν σε αντάξιες τιμωρίες, αφού είναι φανερό ότι πήραν το βάπτισμα χωρίς καθαρή πίστη. Θεσπίζουμε αυτούς τους νόμους για τους αλητήριους Έλληνες».

ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 1.10.9
«Διατάζουμε τους άρχοντές μας, αλλά και όσους διδάσκονται από τους θεοφιλέστατους επισκόπους, να αναζητούν σύμφωνα με τον νόμο όλες τις περιπτώσεις ασέβειας υπέρ της ελληνικής θρησκείας, έτσι ώστε να μην συμβαίνουν, αλλά και αν συμβαίνουν, να τιμωρούνται... Κανείς να μην έχει το δικαίωμα να κληροδοτεί με διαθήκη (περιούσιες) ή να χαρίζει με δωρεά οτιδήποτε, σε πρόσωπα ή τόπους που έχουν επισημανθεί ότι διαπράττουν την ασέβεια του ελληνισμού... όσα δίδονται ή κληροδοτούνται μ' αυτόν τον τρόπο θα αφαιρούνται. Με την παρούσα ευσεβή νομοθεσία (διατάζουμε επίσης) να διατηρηθούν σε ισχύ όλες οι τιμωρίες με τις οποίες οι προηγούμενοι (χριστιανοί) βασιλείς είχαν απειλήσει να τιμωρήσουν την ελληνική πλάνη, με τις οποίες (τιμωρίες!) προσπαθούσαν να διασφαλίσουν την ορθόδοξη πίστη»

ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 1.10
«Να κλείσουν όλοι οι ναοί σε όλες τις πόλεις και σε όλους τους τόπους της οικουμένης... Αν κάποιος με οποιαδήποτε δύναμη παραβεί (αυτό τον νόμο) θα τιμωρηθεί με αποκεφαλισμό»
1.11.1.
ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΩΝ,ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΑΝΟΥΝ
1.11.2.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΟΙΩΝΟΣΚΟΠΙΑ ΘΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ
1.11.7.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ,Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΙΜΩΝ,ΣΕ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΜΕ ΣΤΕΦΑΝΙΑ.ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ ΤΩΝ ΝΑΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ.ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΕΥΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ
1.11.8.
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΕΙ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΗΜΕΥΤΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΙΕΡΩΤΑΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ.ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΜΕΤΑΛΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ
1.11.9.
ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΕΒΟΥΝΤΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ.
ΕΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ Σ ΕΜΑΣ.ΟΣΟΙ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΕΒΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.
1.11.10.
ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΩΘΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟ ΒΑΦΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΦΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΤΗΜΩΡΙΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ.ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΒΑΦΤΙΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ,ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΑΝΗ,ΘΑ ΔΗΜΕΥΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΑΞΙΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ

Ο ΙΟΥΣΤΙΑΝΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΠΙ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ(392 Μ.Χ.)
ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ(395μ.χ.)
ΚΑΘΕ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
Αυτοκράτορες: Θεοδόσιος και Βαλεντινιανός προς Ισίδορον Έπαρχο του Πραιτωρίου.14/ Νοέμβριου 435
«Διατάσουμε, όλα τα ιερά και οι ναοί (των Ελλήνων) όσα βρίσκονται ακόμα άθικτα, να καταστραφούν με διαταγή των τοπικών αρχών και να εξαγνιστούν με την ύψωση του σημείου της σεβαστής χριστιανικής θρησκείας... αν με επαρκείς αποδείξεις ενώπιον ικανού δικαστή, εμφανιστεί κάποιος που έχει παραβλέψει αυτό τον νόμο, θα τιμωρηθεί με την ποινή του θανάτου»

ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011, 19:59


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα