Τη Δευτέρα 18 Μαΐου ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις.

Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄) και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 2 Ιουνίου, με το μάθημα επιλογής των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 17 έως και 24 Ιουνίου. Η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) θα διεξαχθεί από 15 Ιουνίου ως και 26 Ιουνίου. Τέλος, οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν την Τρίτη 9 Ιουνίου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας, εύχεται στους υποψηφίους καλή επιτυχία και επίτευξη των στόχων τους. Παράλληλα, τους υπενθυμίζει ότι οι εξετάσεις «είναι ένας ειρηνικός αγώνας και όχι μία μάχη, όπως λανθασμένα λέγεται» και ότι «προσφέρουν στους υποψηφίους την ευκαιρία να κατοχυρώσουν το αποτέλεσμα της μακρόχρονης και επίπονης προσπάθειας τους».

Εξάλλου, το υπουργείο, μέσω της ανακοίνωσής του, συγχαίρει για το επίπεδο προετοιμασίας τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς και διοικητικούς υπαλλήλους οι οποίοι εμπλέκονται στη διαδικασία των εξετάσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης