Με μαθήματα κατεύθυνσης συνεχίζονται οι Πανελλαδικές

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015, 07:12
Με μαθήματα κατεύθυνσης συνεχίζονται οι Πανελλαδικές
Με μαθήματα κατεύθυνσης συνεχίζονται σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις.

Ειδικότερα, οι μαθητές εξετάζονται στη Νεοελληνική Λογοτεχνία (θεωρητική κατεύθυνση), στη Βιολογία (θετική), στη Χημεία-Βιοχημεία (τεχνολογική - κύκλος τεχνολογίας και παραγωγής) και στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (τεχνολογική κατεύθυνση - κύκλος πληροφορικής και υπηρεσιών).

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν τη Δευτέρα με Αρχαία Ελληνικά για τους μαθητές της θεωρητικής κατεύθυνσης και Μαθηματικά για τους υποψηφίους τόσο της θετικής όσο και της τεχνολογικής (και των δύο κύκλων).

Η διαδικασία ολοκληρώνεται την Τρίτη 2 Ιουνίου με το μάθημα επιλογής των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα 17 έως και 24 Ιουνίου. Η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) θα διεξαχθεί από τις 15 έως και τις 26 Ιουνίου. Οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ ξεκινούν την Τρίτη 9 Ιουνίου.

  Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, τα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα www.minedu.gov.gr αλλά και στην ιστοσελίδα του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου www.sch.gr.

Οι βαθμοί των υποχρεωτικών μαθημάτων θα ανακοινωθούν το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου και στη συνέχεια οι υποψήφιοι θα κληθούν να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Μετά τις 15 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα προσέλθουν στα κατά τόπους λύκεια για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), ώστε να υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο. Οι βάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν μετά τις 20 Αυγούστου.

-----------------------------------------
Το zougla.gr βρίσκεται στο πλευρό των υποψηφίων και σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «Στόχος» και «Θεσμός» καθ’ όλη τη διάρκεια των εξετάσεων, έγκυρα και έγκαιρα, θα σας παρουσιάζει τα θέματα και τις απαντήσεις τους.

Πατήστε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και συμβουλές για τις Πανελλαδικές

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015, 07:14