«Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα...»

«Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα...»
«Σήμερα δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα».
Η φράση του αξέχαστου Ντίνου Ηλιόπουλου κολλάει γάντι στα όσα συμβαίνουν  το τελευταίο διάστημα στο εσωτερικό της ΝΔ. Στη γαλάζια παράταξη βράζει το λεγόμενο «καραμανλικό μπλοκ» το οποίο βλέπει ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έχει μπει στο στόχαστρο και βάλλεται από ΜΜΕ προσκείμενα στην αξιωματική αντιπολίτευση, με αποτέλεσμα να θέλει να αντεπιτεθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Καραμανλής εμφανίζεται σφόδρα ενοχλημένος με αυτή την εξέλιξη καθώς την θεωρεί άδικη και κακόβουλη.

«Ο Καραμανλής θα πάει σπίτι του όποτε εκείνος το αποφασίσει και όποτε εκείνο το κρίνει απαραίτητο. Δεν θα περιμένει από τον Παπαχρήστο και τον κάθε Παπαχρήστο (δημοσιογράφος Νέων) να του πει τι θα κάνει» ήταν η οργισμένη απάντηση γαλάζιου βουλευτή.

Ενώ δεύτερος συμπληρώνει: «όπως κάποιοι ζητάνε από τον Καραμανλή να βγει και να μιλήσει για βουλευτές εκτός ΝΔ που επικαλούνται το όνομά του (βλ. Παπακώστα, Καμμένο) έτσι και ο Μητσοτάκης πρέπει να βγαίνει και να απαντάει κάθε φορά σε όλους εκείνους που επιτίθενται στον πρώην πρωθυπουργό».

Από τις απαντήσεις φαίνεται πως οι βουλευτές της ΝΔ που ανήκουν στο καραμανλικό μπλοκ είναι έτοιμοι σε πρώτη φάση να αντιδράσουν μέσω διαρροών και σε δεύτερη να μιλήσουν με «διευθύνσεις και ονόματα».

«Μιλάνε για αφωνία Καραμανλή οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του συγκροτήματος που έγιναν στη συνέχεια μισθοφόροι του αρχιερέα της διαπλοκής και τώρα είναι στις υπηρεσίες του Μαρινάκη» ήταν το σχόλιο του γαλάζιου βουλευτή, δίνοντας το στίγμα της σφοδρής κομματικής αντιπαράθεσης που έρχεται.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018, 16:37