Αδιάβαστος κι άλλος βουλευτής

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013, 18:35
Αδιάβαστος κι άλλος βουλευτής
Δ.Κ

Από την Παρασκευή βούιξε ο τόπος για την τροπολογία που δίνει υπερεξουσίες στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης να παύει με το έτσι θέλω οργανισμούς και δημόσιες υπηρεσίες, αλλά ο βουλευτής Πρέβεζας Δημήτρης Τσουμάνης αγρόν ηγόρασε…

«Το θερινό τμήμα έχει το ίδιο κύρος με τα τμήματα της Ολομέλειας. Εγώ προσωπικά δεν τη διάβασα την τροπολογία αλλά δεν βλέπω και το λόγο γιατί πρέπει να αποσυρθεί!» είπε παίρνοντας το λόγο ο βουλευτής Πρέβεζας της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Τσουμάνης.

Ο συγκεκριμένος βουλευτής είναι ένας εκ των τριών που υπέγραψαν την τροπολογία για τα λεγόμενα θαλασσοδάνεια των κομμάτων, σύμφωνα με την οποία αμνηστεύονται τα διευθυντικά στελέχη των Τραπεζών για τα δάνεια χωρίς επιστροφή. Οι άλλοι δύο ήταν οι Διονύσης Σταμενίτης και Δημήτρης Χριστογιάννης.

«Και γω σήμερα κάτι άκουσα στα κανάλια για τη συγκεκριμένη τροπολογία» συμπλήρωσε ο πρώην υφυπουργός Γιώργος Βλάχος στην αρμόδια επιτροπή.

Εν τω μεταξύ, η Aξιωματική Aντιπολίτευση ανέβηκε στα κάγκελα ζητώντας την απόσυρσή της.
«Δεν είναι δυνατόν, μία τροπολογία σαν κι αυτή που καθιερώνει τα Προεδρικά Διατάγματα και δίνει υπερεξουσίες στον υπουργό Διοικητής Μεταρρύθμισης να καταργεί και να συγχωνεύει υπηρεσίες με προφορική εντολή και να μην έχουμε δικαίωμα τοποθέτησης» είπαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος,Λίτσα Αμανατίδου και Βαγγέλης Αποστόλου.

Τι έκαναν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος στο νομοσχέδιο του οποίου ήρθε η περιβόητη τροπολογία; Ζούσαν, όχι το μύθο τους,αλλά την ευτυχισμένη τους άγνοια. Στου κασίδη όμως το κεφάλι.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013, 18:35