Λάμπρος Παναγιώτου

Έγιναν από δυο χωριά χωριάτες οι Βουλευτές Κώστας Τριαντάφυλλος και Ζωή Κωνσταντοπούλου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής με αφορμή το θέμα των υποβρυχίων και το φάκελο που απέστειλε στο Σώμα η Εισαγγελέας για τον Ευάγγελο Βενιζέλο και το Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δυστυχώς ακούμε πάρα πολλές φορές από τη Βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ ένα οχετό με χυδαιολογίες. Ένα φασίζοντα λαϊκισμό τον οποίο υιοθετεί μόνο η Χρυσή Αυγή» είπε ο Χιώτης Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο καυγάς.

«Τα περί φασίζοντος λαϊκισμού στους υπουργούς σας, κύριε» απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
«Δεν υπάρχει άλλος Βουλευτής δημοκρατικού κόμματος που να χρησιμοποιεί αυτή τη φρασεολογία. Είναι μοναδική. Είναι μόνη της και την εγκαταλείπουμε μόνη της .Έφτασε να λέει ότι η μόνη τρομοκρατία που υπάρχει στην χώρα είναι η τρομοκρατία της κυβέρνησης», συμπλήρωσε με εκνευρισμό ο Κώστας Τριαντάφυλλος.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η μεγαλύτερη, είπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κώστας Τριαντάφυλλος: Αυτό είναι ξέπλυμα, είναι ξέπλυμα πραγματικό της τρομοκρατίας που θα μας βρίσκει πάντα απέναντι. Γιατί για μας το κλίμα του φόβου που προσπαθεί να περάσει μέσα κι έξω από το Κοινοβούλιο η νεοναζιστική οργάνωση είναι ταυτόσημο με την τρομοκρατία, την οποία εσείς νομιμοποιείτε συνεχώς.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Τα περί φασίζοντος λαϊκισμού στους Υπουργούς σας, κύριε!

Κώστας Τριαντάφυλλος: Ο φασισμός που εκφράζετε εδώ μέσα είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σας. Δυστυχώς για σας το 1989 θα το κουβαλάτε για πάντα και θα το κουβαλάτε και θα είναι το φάντασμα από πάνω σας. Γιατί εσείς μπορεί να μεγαλώσατε στα σαλόνια της διαπλοκής ,η δημοκρατική παράταξη όμως δεν πέρασε ποτέ από αυτά».

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Οι γενετικές αναφορές είναι φασισμός, κύριε Τριαντάφυλλε… Κοπρολογείτε.

Κώστας Τριαντάφυλλος: Εσείς είστε ο αρχάγγελος και ο αρχιερέας της συκοφαντίας και της λασπολογίας.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Και η μπουρδολογία και η κοπρολογία έχει τα όριά της. Επιχειρούν εναντίον μου εξουθενωτικές επιθέσεις με λάσπη και συκοφαντία. Με αυτό τον τρόπο δεν θα με αποτρέψουν από το να ασκώ τα καθήκοντά μου, όπως επιβάλλει η συνείδησή μου. Πρέπει να αποφασίσετε ,είμαι Χρυσαυγίτης, τρομοκράτης, βιαστής, κακός δικηγόρος; Δεν θα με σταματήσετε με αυτές τις τακτικές.
Και δω παρενέβη ο Παναγιώτης Ρήγας του ΠΑΣΟΚ.

«Η επιδοματούχος ανήλικη εισαγγελέας του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να είναι πιο προσεκτική στα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί κατά του ΠΑΣΟΚ. Ουδέποτε από τον δικό μας χώρο θα συναγελαζόμαστε και θα υιοθετούμε επιχειρήματα Χρυσαυγιτών και θα φεύγουμε από την αίθουσα όταν πρόκειται να ψηφιστεί η άρση ασυλίας τους. Η τακτική σας δεν διαφέρει σε τίποτα από Χρυσαυγίτες.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Φτάσατε να λέτε ότι η δικαιοσύνη σας λασπώνει, που διαβιβάζει δικογραφίες στη Βουλή κ. Ρήγα. Εσείς πρέπει να ντρέπεστε!

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης ζήτησε με τη σειρά του το λόγο.

«Δεν μπορεί να βγαίνουν τα φερέφωνα σας και να λένε ότι έγινε σκευωρία Σαμαρά-Βενιζέλου και Αθανασίου. Είναι ντροπή αυτά τα πράγματα».

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης