Αλλού τα κακαρίσματα…

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011, 09:21
Δ. Κ.
Αλλού τα κακαρίσματα…
«Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννάνε οι κότες» λέει ο θυμόσοφος λαός. Το ίδιο είπαν και ορισμένοι βουλευτές ακούγοντας τον βουλευτή Ξάνθης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Τσετίν Μαντατζή να λέει «όχι» στην ψήφο εμπιστοσύνης και τον βουλευτή Κιλκίς του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Θόδωρο Παραστατίδη να λέει «ναι» στον Λουκά Παπαδήμο. Ο πρώτος είχε αποφύγει να μιλήσει για τις προθέσεις του, ενώ ο δεύτερος διαλαλούσε παντού ότι θα καταψηφίσει, εκτός κι αν πρόκειται περί συνωνυμίας. Η συγκεκριμένη Βουλή όμως έχει έναν Παραστατίδη κι έναν Παρασύρη. Ο τελευταίος, δε, ουδέποτε δήλωσε ή άφησε να εννοηθεί ότι παρασύρθηκε.

«Αρχική μου σκέψη ήταν να μη δώσω ψήφο εμπιστοσύνης για λόγους διαμαρτυρίας και αντίδρασης και αυτό δεν έχει να κάνει βέβαια σε καμιά περίπτωση με το πρόσωπο του σημερινού πρωθυπουργού. Αντίθετα, θα έλεγα πως μου είναι και πολύ συμπαθής, εξάλλου σημαντικό μέρος της κοινωνίας και των πολιτικών σχηματισμών, προσβλέποντας στην επαγγελματική του ιδιότητα και το κύρος του στο εξωτερικό, πιστεύουν πως θα βοηθήσει τη χώρα να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο. Παραμερίζοντας, λοιπόν, τις όποιες επιφυλάξεις μου και συναισθανόμενος την κρισιμότητα της σημερινής κατάστασης, δίνω ψήφο εμπιστοσύνης, ελπίζοντας πως οι προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί, και είναι μεγάλες, δεν θα διαψευσθούν» είπε ο Θόδωρος Παραστατίδης.

Ουφ, μας έφυγε κι εμάς το άγχος της συνωνυμίας…

Προηγουμένως, ο βουλευτής ήταν λάβρος κατά συγκεκριμένων δημοσιογράφων και μέσων ενημέρωσης, αλλά και αιχμηρός με γυρολόγους βουλευτές και πρώην βουλευτές των τηλεοπτικών παραθύρων, που προσπαθούν, όπως είπε, να επηρεάσουν την κοινή γνώμη.

Θα κλείσω πάλι με τον θυμόσοφο λαό, που λέει ότι εν τέλει λούζεσαι αυτό που κοροϊδεύεις. Λέτε να δούμε στα παράθυρα τον κύριο Παραστατίδη να προσπαθεί να εξηγήσει ποιες ήταν οι αρχικές του επιφυλάξεις; Γιατί όλα τα ακούσαμε στην ομιλία του, για επιφυλάξεις που κατέρρευσαν δεν ακούσαμε…

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011, 09:27