Κλείνουν για να ξανανοίξουν. Η ιστορία γνωστή και αφορά κάποια κέντρα ψυχαγωγίας, κοινώς «σκυλάδικα», τα οποία οι αρχές σφράγισαν μετά από διαπίστωση παραβάσεων αλλά τα αφεντικά τους έτρεξαν πάραυτα και αυθαιρέτως να τα ξεσφραγίσουν, κι έτσι ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Ένα «μπουρδέλο» είμαστε, δηλαδή… Και το λέμε αυτό γιατί καταρρίφτηκε και ο μύθος που ήθελε τουλάχιστον στα… μπορντέλα να υπάρχει σειρά και τάξη. Ούτε εκεί υπάρχει πια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μας το επιβεβαιώνει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ (Νίκος Βούτσης, Μαρία Κανελλοπούλου και Δημήτρης Τσουκαλάς) για την παράνομη δραστηριότητα των οίκων ανοχής στο κέντρο της πόλης, παραδέχτηκε ότι, αν και ο Δήμος Αθήνας πέριξ της πλατείας Βικτωρίας έκλεισε τους οίκους που δεν είχαν άδεια, εκείνοι επαναλειτουργούν.

Το φαινόμενο επιβεβαιώνει με ερώτησή της και η βουλευτής της Ν.Δ Φωτεινής Πιπιλή, αφού καταγγέλλει ότι μετά από προσωπική της έρευνα στην περιοχή Βοτανικού διαπίστωσε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 6 παράνομοι οίκοι ανοχής ή studio που έχουν σφραγιστεί αλλά συνεχίζουν να λειτουργούν και το ίδιο γίνεται και στην οδό Φυλής ,στη Λεωφόρο Συγγρού και το Πολύγωνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης