Δ.Κ.

Της κακομοίρας έγινε και σήμερα στη Βουλή πρώτη μέρα συζήτησης του Προϋπολογισμού. Την ώρα που μιλούσε ο εισηγητής του Κινήματος Αλλαγής Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος δήλωσε απογοητευμένος για το ήθος του διαλόγου που είχε γίνει την προηγούμενη ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρενέβη ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και είπε στον κ. Σκανδαλίδη να μην τα «τσουβαλίζει» όλα. Εκεί πετάχτηκαν οι Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής και φώναζαν για τα παλιά συνθήματα περί «γερμανοτσολιάδων και προδοτών».

«Είσαι γελοίος, τα ίδια λες που λέει και ο Βενιζέλος!» φαίνεται να είπε η Αννέτα Καββαδία στον Λεωνίδα Γρηγοράκο.

«Τι λες βρε τσόκαρο; Άντε να πλύνεις κανένα πιάτο! Άντε να σε διορίσει κανένας Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας» απάντησε ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Λεωνίδας Γρηγοράκος προκαλώντας την έκπληξη όλων των Βουλευτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τους προδότες και του γερμανοτσολιάδες τους ξεχάσατε; Δεν έχει ευθύνη ο ΣΥΡΙΖΑ για τη συζήτηση χθες ,τι έλεγε παλιά ο ΣΥΡΙΖΑ;» διερωτήθηκε ο Κώστας Σκανδαλίδης και κει παρενέβη η Αννέτα Καββαδία κι έγινε της… μουρλής.

«Πολύ σεξισμός έχει πέσει εκεί στο ΠΑΣΟΚ!» είπε σε Βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής η υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη και ο συνομιλητής της κούνησε το κεφάλι καταφατικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης