Διαμαρτύρεται το γραφείο Τύπου του Δήμου Κορινθίων, και με επιστολή του μας καταγγέλλει τα όσα δημοσιεύτηκαν στη zougla.gr την Τετάρτη 21 Απριλίου, αναφορικά με τις δηλώσεις του κ. Πάγκαλου σε σχέση με τον Δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό.

Η πλήρης επιστολή έχει ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

« Με αφορμή φερόμενες δηλώσεις του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ.Θεόδωρου Πάγκαλου που δημοσιεύτηκαν στο Zougla.gr και οι οποίες στην συνέχεια με περισσή εμπάθεια αναδημοσιεύτηκαν σε γνωστά για την εργολαβία σπίλωσης τοπικά μέσα ενημέρωσης, που αφορούσαν τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Αλέξανδρο Πνευματικό ξεκαθαρίζουμε:

Ο Δήμαρχος μόλις έλαβε γνώση της δημοσίευσης επικοινώνησε με το γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και έλαβε την ρητή και κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ο κ.Πάγκαλος ασχολήθηκε με την Κορινθία, τον «Καλλικράτη» και ιδιαίτερα με τον Δήμαρχο.

Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται η αναιτιολόγητη και απύθμενη εμπάθεια στον κ.Πνευματικό η οποία δεν φείδεται κανενός μέσου ακόμα και του ψέματος. Όσοι επενδύουν στην χυδαιότητα θα εισπράξουν σύντομα και το τίμημα αυτής. Ο κ.Πνευματικός ασχολείται με τα προβλήματα της Κορίνθου και το μέλλον της και αφήνει στον λαό που βλέπει το έργο της δημοτικής αρχής τους ματαιόδοξους συκοφάντες…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νοέμβριος είναι πολύ κοντά.

Και οι μεθοδεύσεις θα πέσουν πάνω στον τοίχο που έχει ορθώσει ο λαός της Κορίνθου που τιμά, εκτιμά και θέλει να συνεχιστεί αυτό το μεγάλο έργο. Από το γραφείο τύπου Δήμου Κορινθίων».

Διαβάστε επίσης:

Μας ζάλισε τα… απόκρυφα ο δήμαρχος Κορίνθου, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης