Πέρασε και δεν … ακούμπησε η επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργικού ζεύγους στη γραφική Βυτίνα το τριήμερο των γιορτών. Και μάλλον αυτός ήταν κι ο σκοπός του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος κράτησε χαμηλό προφίλ για τις άγιες ημέρες του Πάσχα, αποφεύγοντας τεχνηέντως αποδοκιμασίες, αλλά και τυχόν φιλοφρονήσεις.

Από τη Μεγάλη Παρασκευή, Γιώργος και Άντα Παπανδρέου, βρίσκονταν στο αρκαδικό χωριό, όπου και παρακολούθησαν την Ακολουθία του Επιταφίου. Στη Βυτίνα παρέμειναν και το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, αναχώρησαν σήμερα. Πάντως, η παραμονή τους ήταν εντελώς αθόρυβη, καθώς απέφυγαν την υπερβολική έκθεση στα αδιάκριτα βλέμματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός πως ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έκανε καμία επαφή πολιτκής φύσεως, ενώ εθεάθη να έχει θερμή χειραψία μόνο με τον πρώην Δήμαρχο Βυτίνας και πρώην Αντιδήμαρχο Γορτυνίας, Γιάννη Σακελλαρίου, αλλά και με τον Πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Βυτίνας, Θοδωρή Λιαρόπουλο.

Ο κόσμος δεν έδειξε να συγκινείται ιδιαίτερα από την παρουσία του ΓΑΠ στο ορεινό χωριό. Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι χειραψίες με τον απλό κόσμο και πέραν τούτου, καμία απολύτως αντίδραση, ούτε θετική, ούτε αρνητική. Σαν να μην είχαν μπροστά τους τον μέχρι πρότινος πρωθυπουργό της Ελλάδας. Να φταίει η κορύφωση του Θείου Δράματος για τη συλλογική απάθεια…;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης