Ο Αρτινός Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στύλιος ήταν καθ’ οδόν για Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας, όταν χτύπησε το κινητό του. Από το Μαξίμου τον ενημέρωσαν για την πρόθεση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να του αναθέσει το Υφυπουργείο Παιδείας στη θέση του παραιτηθέντος Κώστα Κουκουδήμου.

Ο Βουλευτής δεν πίστευε στα αυτιά του ενώ παράλληλα έπρεπε για μια ολόκληρη νύχτα να μην πει σε κανένα το μυστικό του. Σε κανέναν εκτός της συζύγου. Εκείνη, αφού τον συνεχάρη τηλεφωνικά για την επιτυχία, του είπε χαρακτηριστικά: «Τώρα τέλος οι ερωτήσεις που έκανες στη Βουλή στους Υπουργούς, καθώς από δω και πέρα θα είσαι εσύ που θα πρέπει να απαντάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eδώ σε θέλω κάβουρα…

Ο Υφυπουργός μιλώντας στο ρεπόρτερ της «Ζούγκλας» διευκρίνισε πως για κείνον δεν αλλάζει τίποτα και θα πορευτεί όπως έκανε μέχρι τώρα σε πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας. «Δέχτηκα μια μεγάλη ευθύνη και θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Όμως θα πορευτώ και θα προχωρήσω όπως έκανα μέχρι τώρα »κατέληξε ο Υφυπουργός, ο οποίος δεν προλάβαινε να απαντά στο κινητό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης