Αρνήθηκε το Γιάννη της για το… Χατζηγιάννη της, η όμορφη Θεσσαλονικιά βουλευτίνα, Έλενα Ράπτη, η οποία έδωσε το δικό της αγώνα στις ευρωεκλογές υπέρ του κόμματός της.

Κάλεσε λοιπόν τους νέους σ’ ένα μουσικό ταξίδι, για μια αξέχαστη βραδινή διαδρομή σε συναυλιακό χώρο της συμπρωτεύουσας, όπου ξεχώριζε η μοναδική φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Απαραίτητος όρος του ανταμώματος, η κουβέντα για τις ευρωεκλογές και η κάθοδος όλων την Κυριακή στο εκλογικό κέντρο, ως μεγάλο αντίδοτο στην αποχή. Δεν ξέρουμε αν πήγαν την επομένη όλοι στην κάλπη, αλλά από το Χατζηγιάννη δεν έλλειψε κανείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός του Γιάννη της, που έπεσε θύμα της κάλπης και του… Χατζηγιάννη της.

Άλλωστε, δεν ήταν δυνατόν η Έλενα Ράπτη να είχε δώσει τον αγώνα της κατά της αποχής και ο Μαρακάκης να μην είχε πάει να ψηφίσει για να είναι κοντά της. 

«Τον έστειλα να ψηφίσει», ήταν η απάντηση της ωραίας Ελένης σε εκείνους που έδειχναν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την τύχη του αγαπημένου της. Και κατά κοινή ομολογία, όλοι ήθελαν να μάθουν πού είναι ο Μαρακάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υστερόγραφο: Πλανώνται πλάνην οικτράν, όσοι πιστεύουν ότι μάτια που δε βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται, γιατί υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος που θέλει το χωρισμό για την αγάπη να είναι ό,τι ο άνεμος για τη φωτιά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης