«Ας χτυπήσει τον Σιούφα κι όχι εμάς»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013, 13:33
Δ. Κ.
«Ας χτυπήσει τον Σιούφα κι όχι εμάς»
«Έχει ο Σαρτζετάκης διορισμένο παιδί στη Βουλή; Έχει ο Μητσοτάκης βάλει τα εγγόνια του εδώ; Ας μας πει ο κύριος Σιούφας τι εννοεί όταν λέει να τεθούν σε διαθεσιμότητα και οι συγγενείς των πολιτικών προσώπων που διορίστηκαν στη Βουλή. Η κόρη του ξαδέλφου του, Δημήτρη Σιούφα, είναι στη Βουλή, αλλά ήρθε πριν από πολλά χρόνια επί Κακλαμάνη. Αν θέλει να χτυπήσει τον ξάδελφο του ο Παύλος Σιούφας, ας το κάνει, αλλά να μην τα βάζει με τους υπαλλήλους της Βουλής. Τριακόσια άτομα έχουν εγκαταλείψει το Κοινοβούλιο κι αυτό γιατί δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις τους, ενώ οι διευθυντικές υπηρεσίες έχουν μειωθεί στο μισό. Τι άλλο θέλουν;» είπε ένας εργαζόμενος της Βουλής.

«Υπάρχουν κάποιοι που κρίνονται για το έργο τους στην πολιτική κι άλλοι που διακρίνονται στην παραπολιτική. Στο δεύτερο θέλει να διαπρέψει ο κύριος Παύλος Σιούφας» καυτηρίασε ο ίδιος υπάλληλος, εννοώντας τις πέντε ερωτήσεις που έχει κάνει σε όλο το διάστημα της κοινοβουλευτικής του θητείας ο Καρδιτσιώτης πολιτικός.

Αφορμή για όλα αυτά ήταν η ερώτηση που έκανε ο Παύλος Σιούφας στη Βουλή, με την οποία ζητεί το μέτρο της διαθεσιμότητας να ισχύσει και στο Κοινοβούλιο, ώστε να μην έχουμε αποφάσεις αλά καρτ στην κοινωνία.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013, 15:22