Άκουσε τα εξ αμάξης ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Βλάσης από τον Βαγγέλη Αντώναρο, όταν θέλησε να υπερασπιστεί την περίοδο Σαμαρά.

«Είσαι πολύ νέος βουλευτής και δεν ξέρεις τίποτα» είπε σε έντονο ύφος ο Ευάγγελος Αντώναρος στον γαλάζιο βουλευτή, υπενθυμίζοντάς του ότι το κόμμα επί Αντώνη Σαμαρά πήγε πάρα πολύ δεξιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν ανήκεις στη Νέα Δημοκρατία» ανταπάντησε ο βουλευτής και τα αίματα άναψαν, με τον παρουσιαστή Αιμίλιο Λιάτσο να προσπαθεί να επαναφέρει στην τάξη τους καλεσμένους.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε παλιούς πολιτικούς άλλων παρατάξεων που ξεχώρισαν -όπως είπε- για το ήθος τους.

«Βλέπω ακόμα στη Βουλή να έρχεται υποβασταζόμενος ο τέως αντιπρόεδρός της επί ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Κρητικός, ο οποίος είναι ένας πολιτικός με αξιοπρέπεια και ήθος» είπε ο πρώην υπουργός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγγνώμη, κύριε Αντώναρε, αλλά μάλλον άλλον θα είδατε στη Βουλή και όχι τον Παναγιώτη Κρητικό, ο οποίος έχει μεν τα χρονάκια του αλλά στο Κοινοβούλιο καταφθάνει με τα ποδαράκια του. Πετώντας για την ηλικία του και μάλιστα κάθε φορά που έρχεται εδώ, έχει κι έναν άσο στο μανίκι. Πάντα ένα ποίημα στο οποίο αποτυπώνει την εικόνα της σύγχρονης εποχής. Μνημόνιο-μεταμνημονιακής!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης