Είχε μόλις τελειώσει η συζήτηση στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέκος Αλαβάνος έφυγε σχεδόν τρέχοντας, χωρίς να πει τίποτα.

Ούτε καν κοντοστάθηκε να χαιρετήσει τους δημοσιογράφους, απεναντίας έδειξε να ενοχλείται και από την παρουσία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Φιλίνη, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της: «Ο Αλέκος είναι φίλος μου, τον αγαπώ και τον εκτιμώ. Ανέλαβε περισσότερες ευθύνες από όσες του αναλογούσαν, γιατί, αν ήμουν εγώ στη θέση του, θα είχα πει πολλά περισσότερα.

Ο Αλέκος είναι ειλικρινής, δεν είναι καρεκλοκένταυρος. Υπάρχουν αλλού μεγαλύτερες ευθύνες. Ο κεντρικός πυρήνας του Συνασπισμού δεν ανέλαβε καμία από αυτές. Ο Αλέκος τα πήρε όλα πάνω του και γι αυτό είναι σήμερα τόσο χάλια. Είναι ο αρχηγός που δεν άφησε ποτέ την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να φάει καρπαζιές. Λειτούργησε όλα αυτά τα χρόνια άψογα. Αποτελεί σημαία της ενότητας των πολιτικών απόψεων, αυτό που αποτελεί το ΣΥΡΙΖΑ και στο ντιμπέιτ του το ζήτησαν να πάει …», είπε, εμφανώς συγκινημένη, η Άννα Φιλίνη.

Αρκετά πιο ψύχραιμος ο Γρηγόρης Ψαριανός έλεγε σε ένα δεύτερο πηγαδάκι: «Από τη στιγμή που ο Αλέκος βγήκε και είπε ότι παραιτείται, γεια σας και φεύγω, θα είναι μαλακία του να έρθει και να πει, εντάξει το σκέφτηκα ξανά, με πείσατε, οπότε επιστρέφω…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα είναι αργά αγάπη μου γλυκιά…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης