Δε φτάνει που κακοποιήθηκαν, τόσο εκείνος όσο και ο πρώην υπουργός, θα περάσει και από Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το επεισόδιο ο αστυνομικός του Κωστή Χατζηδάκη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της zougla.gr, o αστυνομικός που συνόδευσε την ημέρα των επεισοδίων τον πρώην υπουργό, με τον οποίο δέχτηκαν μαζί την επίθεση από τους διαδηλωτές, καλείται τώρα να αποδείξει πως δεν είναι… ελέφαντας! Οφείλει να απολογηθεί στους ανωτέρους του γιατί βρέθηκε τη λάθος στιγμή σε λάθος σημείο και σε λάθος… πορεία, με αποτέλεσμα κάποιοι εκνευρισμένοι διαδηλωτές της κανονικής πορείας να τους ορμήσουν και να τους κάνουν μαύρους στο ξύλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι καλύτερα τώρα. Δε φοβήθηκα μη με σκοτώσουν, αλλά έτσι που με χτύπησαν θα μπορούσαν και να με είχαν σκοτώσει αν με είχαν βρει στον αυχένα ή σε άλλο ευαίσθητο σημείο του σώματός μου. Εκείνο όμως που με φόβισε πραγματικά είναι αυτή η άγρια αντίσταση κατά δικαίων και αδίκων μιας μερίδας του πλήθους. Αυτό με φόβισε στ’ αλήθεια» είπε στην πρώτη μετά το επεισόδιο εμφάνισή του στη Βουλή ο Κωστής Χατζηδάκης.

Τουλάχιστον ο πρώην υπουργός ξεμπέρδεψε, ο αστυνομικός του όμως πως μπερδεύτηκε έτσι ο άνθρωπος;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης