Δ.Κ.

Μάλλιασε η γλώσσα του να λέει ότι δεν πρόκειται να κάνει αυτός το πρώτο βήμα για να βρεθεί έξω από την πόρτα της Ένωσης Κεντρώων, εκτός κι αν τον διαγράψει ο Βασίλης Λεβέντης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βασίλης Λεβέντης τού σέρνει τα εξ αμάξης, αλλά δεν τον διαγράφει, για να μη διαλυθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα, όμως και οι δύο πολιτικοί άνδρες κάνουν τις δικές τους κινήσεις στη σκακιέρα της πολιτικής επιβίωσης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Ζούγκλας, ο Γιάννης Σαρίδης συναντήθηκε με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Τσιάρα και συζήτησαν για το πολιτικό σκηνικό που έχει διαμορφωθεί. Ο ίδιος ο βουλευτής έκανε κι ένα βήμα προς τα αριστερά, αφού μπορεί να μη συνομιλεί με την Αριστερά, φλερτάρει όμως ασυστόλως μαζί της.

Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Αλλά και ο Βασίλης Λεβέντης συζητάει με τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο για τη μετεγγραφή του στην Ένωση Κεντρώων με την προϋπόθεση να μπει επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Έλα, όμως, που την ίδια θέση θέλει και ο Μάριος Γεωργιάδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπλέξαμε…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης