Την μαρτυρία ενός Αμερικανού τουρίστα επικαλείται το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, για να μας πει ότι η παροχή υπηρεσιών στη χώρα μας έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

«Δεν θα ξεχάσω το Βασίλη και τη μοναδική του εξυπηρέτηση!», είναι τα λόγια του τουρίστα Μathew Johnson, Η.Π.Α., για τον κύριο Βασίλη, τον ταξιτζή. Ο driver, Βασίλης Παπακωσταντίνου, ταξιδεύει με το ταξί του και το καπελάκι του τη χώρα μας ανά τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γιατί κι εγώ έχω καρδιά, τι κι αν φορώ τραγιάσκα…», και μακάρι να ήταν όλοι οι οδηγοί ταξί σαν τον κύριο Βασίλη της διαφήμισης του Υπουργείου Τουρισμού.

Και επειδή τυγχάνει να μην είμαστε απαξάπαντες Αμερικανάκια, σας υπενθυμίζουμε ότι τόσο οι Ιταλοί όσο και οι Άγγλοι τουρίστες δεν ξεχνούν: τον άλλο Βασίλη, που πριν από δυο χρόνια και μετά το ματς του Champion’s League στην Αθήνα, ανάμεσα στη Μίλαν και τη Λίβερπουλ, έπαιρνε το ένα πενηντάευρω πίσω από το άλλο, για να μεταφέρει τους Άγγλους και τους Ιταλούς στο αεροδρόμιο. Οι περισσότεροι οδηγοί τότε είχαν «κόψει» ταρίφα στα πενήντα ευρώ και όποιος προλάβαινε το… Ελ. Βενιζέλος έβλεπε!

Και ποιος μπορεί να ξεχάσει τα 4 ευρώ που πλήρωσαν οι tifosi (φίλαθλοι) για ένα κουτάκι ζεστής μπύρας στις αυτοσχέδιες καντίνες που είχαν στήσει τα «επιτήδεια» αρπακτικά στο Σύνταγμα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και ποιος ξέχασε τη δημοτική αστυνομία επί τω έργω να κυνηγάει τους πλανόδιους μικροπωλητές, μην τυχόν και αμαυρώσουν την εικόνα την πόλης μας;

Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης