Όχι μόνον δεν περνάει από τη μαγνητική πύλη, βρίζει κιόλας, με το που πλησιάζει στην είσοδο της Βουλής.

Ο λόγος για τον πρώην υφυπουργό Πολιτισμού, Κωνσταντίνο Τζαβάρα, ο οποίος το ‘χε πει ορθά – κοφτά σε όλους ότι ο ανιχνευτής μετάλλων στην κεντρική πόρτα μπήκε μόνο και μόνο για το θεαθήναι και για κείνον είναι σαν να μην υπάρχει. Το πρωί της Δευτέρας εισήλθε στο Κοινοβούλιο μαζί με τον πρώην υφυπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Καραγκούνη. Κι ενώ ο τελευταίος πέρασε κανονικά από τον έλεγχο, ο Κωνσταντίνος Τζαβάρας σήκωσε τη μπάρα και την… έκανε από την άλλη, αποδεικνύοντας ότι στη ζωή όλα επιτρέπονται κι όλα απαγορεύονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να αποδώσουμε, όμως, τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, πρέπει να πούμε ότι σήμερα ο κύριος Τζαβάρας ήταν ευγενικός κι έκανε μάλιστα και πλάκα με τον Κώστα Καραγκούνη υπό το άγρυπνο βλέμμα του αστυνομικού.

Το λέμε αυτό γιατί πριν από λίγο καιρό όχι μόνο αρνήθηκε τον έλεγχο αλλά κατσάδιασε και το όργανο της τάξης που «τόλμησε» να του δείξει τη μαγνητική πύλη.

«Και ποιος με διαβεβαιώνει εμένα ότι δεν κινδυνεύω από την ακτινοβολία κάθε φορά που περνάω από δω; Πόσο αθώο είναι το συγκεκριμένο μηχάνημα; Το ξέρεις εσύ; Μπαινοβγαίνουμε πάνω από δέκα φορές και πρέπει πάντα να περνάμε από δω;» σχολίασε, σε έντονο ύφος, ο πρώην υφυπουργός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μα τι να πω και γω που κάθομαι με τις ώρες εδώ;» ανταπάντησε ο αστυνομικός.

Ποιος είδε τον Τζαβάρα και δεν τον φοβήθηκε.

«Τι μου λες τώρα! Εσένα είναι η δουλειά σου!» πρόσθεσε κι έφυγε βρίζοντας στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου.

Κι από τότε ανοίγει η πλαϊνή μπάρα στην θέα του Τζαβάρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης