«Εγώ είμαι στην Αθήνα και η Φωτεινή δουλεύει στις Σέρρες. Πού θα έπρεπε να ήταν η γυναίκα μου, στα Τρίκαλα; Αυτό σημαίνει ότι χώρισα επειδή εγώ είμαι εδώ και κείνη εκεί. Είναι όλα αναλήθειες και ανυπόστατα», απάντησε εκνευρισμένα ο υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης, για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει χωρίσει με τη σύζυγό του, Φωτεινή Αραμπατζή.

Ο υφυπουργός, βγαίνοντας από τη Βουλή, ήταν σαν να περίμενε από ώρα αυτή την ερώτηση των δημοσιογράφων και πριν ακόμα τον ρωτήσουν εκείνοι κάτι, ο ίδιος άρχισε να απαντά και να απολογείται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλετε να με ρωτήσετε για τη Φωτεινούλα; Ε, λοιπόν είναι όλα ηλιθιότητες και απαράδεκτα πράγματα αυτά που γράφτηκαν. Επειδή εγώ είμαι τις περισσότερες φορές εδώ και εκείνη εκεί, αυτό μεταφράζεται ως χωρισμός.

Σας πληροφορώ ότι μια χαρά είμαι στην προσωπική μου ζωή και τα περί χωρισμού μας είναι όλα ανυπόστατα», είπε στη zougla.gr γεμάτος θυμό ο υφυπουργός, ο οποίος λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό του, διευκρίνισε πως έχει στείλει και διάψευση για τα «σύννεφα» που κάποιοι είδαν στη συζυγική του σχέση με τη Φωτεινή Αραμπατζή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης