Τελικά, ποιος ήταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στο νομοσχέδιο για τον αθλητισμό; Ντόρα Μπακογιάννη ή Κωνσταντίνος Τζαβάρας;

«Βρείτε τα μεταξύ σας, λύστε τα προβλήματά σας και ελάτε» είπε σε έντονο ύφος η προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου στον Κωνσταντίνο Τζαβάρα, ο οποίος ήταν εκτός εαυτού. Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε μιλήσει αντ΄ αυτού και εκείνος μπήκε στην Ολομέλεια για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κύριε Τζαβάρα, μίλησε η κυρία Μπακογιάννη ως κοινοβουλευτική εκπρόσωπος, άρα μη βιάζεστε….» έσπευσε να διευκρινίσει η Τασία Χριστοδουλοπούλου, τσιγκλίζοντας τον βουλευτή.

«Εκπρόσωπος είμαι εγώ και θα παραμείνω μέχρι το τέλος» ανταπάντησε ο Κωνσταντίνος Τζαβάρας προκαλώντας γέλιο στην πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ποιος γελάει έτσι… ποιος γελάει έτσι… μωρός γελά ακόμα κι όταν δεν συμβαίνει κάτι γελοίο» συμπλήρωσε ο βουλευτής στοχεύοντας μάλλον τον Πέτρο Κωνσταντινέα του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά χάθηκε η μπάλα… όταν ο τελευταίος μίλησε για ρόπαλα και τσεκούρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για μπράβο σάς έφεραν εδώ; Κύριε, σε μένα για ρόπαλα και τσεκούρια δεν θα λέτε, στη φιλελεύθερη παράταξη. Κοίτα τα μούτρα σου στον καθρέπτη! Τι είσαι; Όργανο της προέδρου» είπε σε έντονο ύφος ο Κωνσταντίνος Τζαβάρας εξοργίζοντας την προεδρεύουσα που θέλησε να τελειώσει την αντιπαράθεση.

«Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος είμαι εγώ, εκτός αν μου φέρετε απόφαση που λέει ότι είναι η κυρία Μπακογιάννη, τότε θα το αποδεχτώ» σχολίασε ο Κωνσταντίνος Τζαβάρας.

«Λύστε τα προβλήματά σας στο κόμμα σας κι ελάτε» συμπλήρωσε η κυρία Χριστοδουλοπούλου, ενώ στις παρεμβάσεις Κωνσταντινέα ο κύριος Τζαβάρας τού είπε να μην κάνει σαν νευρόσπαστο και να αφήσει τα νταηλίκια. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης