Λάμπρος Παναγιώτου

Ραχήλ Μακρή εναντίον Φωτεινής Πιπιλή και Φωτεινή Πιπιλή εναντίον Ραχήλ Μακρή. Στην επιτροπή Εμπορίου και με αφορμή τη συζήτηση για τις λαϊκές αγορές έγινε της…κακομοίρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή πήρε το λόγο και καταφέρθηκε κατά των πειθαρχικών συμβουλίων του δημοσίου που στο παρελθόν κωλυσιεργούσαν να κρίνουν «τα λαμόγια και τους παιδεραστές δημόσιους υπαλλήλους. Αυτά είπε η Βουλευτίνα Α’Αθήνας και η αίθουσα πήρε φωτιά.

«Ντροπή σας να αποκαλείτε τους δημόσιους υπαλλήλους λαμόγια…» φώναξε η Ραχήλ Μακρή.
«Στο χωριό σας αυτά…» απάντησε η Φωτεινή Πιπιλή με αποτέλεσμα οι δύο Βουλευτίνες να γίνουν από δυο χωριά χωριάτισσες.

Ραχήλ Μακρή: Πάρτε το πίσω αυτό που είπατε, εγώ εκπροσωπώ τους δημόσιους υπαλλήλους.
Φωτεινή Πιπιλή: Καλά αρχίσαμε πάλι…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη συγκεκριμένη παρεμβαίνει ο προεδρεύων Γιώργος Βλάχος για να ηρεμήσει τα πνεύματα αλλά η κατάσταση ξεφεύγει περισσότερο.

Γιώργος Βλάχος: Λογοκρισία στους συναδέλφους θα κάνετε; Ποια είστε εσείς; Σταματήστε επιτέλους! Κάντε μου τη χάρη!

Ραχήλ Μακρή:(συνεχείς διακοπές και φωνές)…

Γιώργος Βλάχος:Εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ με την περίπτωσή σας .Σταματήστε να μιλάτε επιτέλους! Πηγαίνετε τη βόλτα σας, κάντε μας τη χάρη. Αρκετά, αρκετά ως εδώ!

Ραχήλ Μακρή: Θα με διώξετε,καταλάβατε;

Γιώργος Βλάχος:Είναι η ώρα για παράσταση για τα κανάλια και για τα blogs. Άντε επιτέλους…

Ραχήλ Μακρή:( φωνές)…

Κι ενώ η Φωτεινή Πιπιλή προσπαθεί να συνεχίσει την ομιλία της η Ραχήλ Μακρή δεν λέει να την αφήσει με αποτέλεσμα η κυρία Πιπιλή να βγει από την αίθουσα. Έξω βγήκε και η Βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκη Φούντα η οποία αισθάνθηκε προσβεβλημένη από το όλο σκηνικό. Λίγο αργότερα η κυρία Φούντα με επιστολή της στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη για την απαξίωση του Κοινοβουλίου εξαιτίας των αντεγκλήσεων Βουλευτών με απαράδεκτους όρους, χαρακτηρισμούς και συμπεριφορές.

«Εδώ είναι αίθουσα Κοινοβουλίου ,κι όχι φρενοκομείο» σχολίασε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος κατά την αποχώρηση της Ραχήλ Μακρή από την αίθουσα φέρεται να της είπε ότι «ήρθε η ώρα για τα χάπια της».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης