Δ.Κ.

Το επίδομα θέρμανσης φαίνεται να καίει τις σχέσεις των δύο κυριών της κυβέρνησης, δηλαδή της Υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου και της Βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελευταία ζήτησε από την Υφυπουργό να εντάξει και τα χωριά του νομού Πέλλας στο επίδομα θέρμανσης της πρώτης ζώνης , γιατί τα στοιχεία της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας αλλά και οι αποφάσεις του Υπουργείου για άλλους νομούς ανοίγουν όπως –είπε –το δρόμο και για τη δική της περιοχή.

Επικαλέστηκε ακόμη και την καταστροφή που γίνεται από την παράνομη υλοτομία ως έναν ακόμη λόγο για την αλλαγή του καθεστώτος και την ένταξη της Πέλλας στην πρώτη ζώνη.

Το καλύτερο όμως η Θοδώρα Τζάκρη το κράτησε για το τέλος λέγοντας πως ο νομός Μαγνησίας, εκεί που πολιτεύεται η κυρία Παπανάτσιου είναι στην πρώτη ζώνη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν δικαιούται το επίδομα θέρμανσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Υφυπουργός Οικονομικών για μια ακόμη φορά υποσχέθηκε αν τα δημοσιονομικά το επιτρέψουν να υπάρξει επανεκτίμηση του ποσού και των περιοχών για το πετρέλαιο θέρμανσης γιατί όπως διευκρίνισε πρώτος στόχος της κυβέρνησης είναι η ενίσχυση των αδύναμων στρωμάτων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης