Του χεριού της φαίνονται να είναι οι δύο συνυποψήφιοί της, αφού μέχρι να πάρουν εκείνοι χαρτωσιά τι γίνεται, εκείνη έχει ήδη αρχίσει να ανεβαίνει στο προεδρικό της άρμα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της zougla.gr, η πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη είναι ένα βήμα μπροστά από τους άλλους υποψηφίους για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Σηκώνει το ακουστικό του τηλεφώνου της και μιλάει κατ’ ιδίαν με τους λεγόμενους Καραμανλικούς βουλευτές κλείνοντάς τους ραντεβού για να τους δει από κοντά. Τα τηλεφωνήματα κάνει η ίδια προσωπικά, χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων. Ακόμη και βουλευτές που μέχρι χθες δεν ήξερε ότι είναι βουλευτές της κυβέρνησης του Καραμανλή, τους έχει μάθει πλέον με το μικρό τους όνομα. Τους συγχαίρει για την εκλογή τους και μετά… «τσακ!», έρχεται και το κερασάκι στην τούρτα! «Θα ήθελα να τα πούμε και από κοντά. Πες μου πότε μπορείς, κι εγώ εδώ είμαι…», είναι τα λόγια της κυρίας Μπακογιάννη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιος θα πει όχι σε μια τόσο ευγενική και ενδιαφέρουσα πρόσκληση;

Όσο για το Μεϊμαράκη; Βρίζει το Σαμαρά στους διαδρόμους της Βουλής γιατί με τις ενέργειές του – φαίνεται να λέει – «έπνιξε» τις όποιες προσδοκίες για έναν αντρικό συνασπισμό κόντρα στο γυναικείο «θεριό».

Δεν ήταν θεριό… είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, σας παρακαλώ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης