Κεραυνός εν αιθρία ήταν με το άνοιγμα της Βουλής η πρώτη παραίτηση από το άρμα της Χρυσής Αυγής του βουλευτή Σερρών Νικήτα Σιώη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Zougla gr ο ίδιος ο βουλευτής άφηνε την τελευταία εβδομάδα να εννοηθεί ότι «η κατάσταση είναι δύσκολη και ότι δεν άντεχε άλλο». Δεν διευκρινίστηκε ωστόσο αν εννοούσε δυσκολίες μέσα στο κόμμα του ή γενικά στον πολιτικό στίβο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Φόρτο εργασίας…», είπαν από τη Χρυσή Αυγή για την παραίτηση του κυρίου Σιώη.

«Μα αυτός έκανε πως και πως για να δουλέψει και στο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής μπήκε επειδή τον απέλυσαν μετά από τόσα χρόνια δουλειάς και τώρα μας λένε για φόρτο εργασίας», ήταν η ερώτηση συγγενικού προσώπου του Νικήτα Σιώη, ο οποίος εκτός της βουλευτικής ιδιότητας δήλωνε και διαιτητής ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Τη θέση του παραιτηθέντα πήρε ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος για τον οποίο ακούστηκαν πολλά κατά τη διάρκεια των εκλογών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι Θεσσαλονικιός ,δεν έχει καμμιά δουλειά εδώ!» ήταν η μόνιμη επωδός κάποιων δυσαρεστημένων ψηφοφόρων αλλά και υποψήφιων του κόμματος.

Όμως ,όλοι αφήνουν να εννοηθεί ότι η κάθοδός τους στις Σέρρες ήταν προμελετημένη κίνηση από τον γενικό γραμματέας του κόμματος που τον ήθελε στο πλευρό του.

Άλλωστε η συμφωνία με τους βουλευτές ήταν ότι για την έδρα τους θα αποφάσιζε το κόμμα και ότι θα υπήρχαν αντικαταστάσεις. Όμως το κείμενο των αλλαγών διέρρευσε με αποτέλεσμα ο Νίκος Μιχαλολιάκος να αναγκαστεί να αναδιπλωθεί και να μην προχωρήσει σε πογκρόμ εκκαθαρίσεων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης