Δ.Κ.

Ο προεδρεύων στην έδρα Νικήτας Κακλαμάνης θυμήθηκε να τραβήξει από το συρτάρι του το άρθρο 66 του κανονισμού της Βουλής για να υπενθυμίσει στον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνο Μπάρκα ότι ο αγορεύων δεν μπορεί να απομακρύνεται από το θέμα που συζητείται στο Κοινοβούλιο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο κύριος Μπάρκας μίλησε για όλα εκτός του νομοσχεδίου που αφορούσε στη ΔΕΗ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βουλευτής αναφέρθηκε στα ρουσφέτια της γαλάζιας παράταξης στις διοικήσεις των νοσοκομείων δίνοντας το παράδειγμα του Ζήση Τζηκαλάγια που φαίνεται να  μεσολάβησε στον Υπουργό Υγείας ώστε να πάρει ο κουμπάρος του τη θέση στο νοσοκομείο Καστοριάς. Επίσης μίλησε για τις παραμεθόριες μεταθέσεις των γραμματέων του κόμματος, επικαλούμενος το ταξίδι όχι στα Κύθηρα, αλλά στη Πρέβεζα που αναγκάστηκε να κάνει από την… Άρτα ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης για να γίνει διοικητής του νοσοκομείου της πόλης και ο πρώην γραμματέας της Πρέβεζας πήρε τους δρόμους μια βραδιά για να αναλάβει διοικητής στο νοσοκομείο της Άρτας.

«Τουλάχιστον ας τους διορίζατε στις πόλεις τους να γλυτώναμε το οδοιπορικά» είπαν τόσο ο Κωνσταντίνος Μπάρκας όσο και η Όλγα Γεροβασίλη.

Μπροστά μου απλώνονται πύργοι παλάτια κλαίνε οι θύμησες κλαίνε τα μάτια….τα’ξερε ο ποιητής ότι θα συμβούν όλα αυτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης