Δ.Κ

Και χώρια δεν μπορούμε… Αυτή η ρήση ταιριάζει γάντι στη συγκυβέρνηση αν κρίνει κάποιος τον νέο «πόλεμο»… ανακοινώσεων που ξέσπασε ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε η μόνη δημοκρατική παράταξη…» τόλμησε να πει ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στη Χαλκιδική με αφορμή τα σαράντα χρόνια από την ίδρυση της παράταξής τους από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, με αποτέλεσμα να ξυπνήσουν συνάμα και τα …δημοκρατικά ιδεώδη της… πράσινης παράταξης.

Δημοκρατική παράταξη και…πράσινα άλογα, θα μπορούσε κάποιος να συμπληρώσει με δόση κακεντρέχειας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης διαπίστωσε πως δεν του πήγαινε κάτω με τίποτα αυτή η αποστροφή του λόγου του Αντώνη Σαμαρά και αισθανόμενος ριγμένος τόσο ο ίδιος όσο και το κόμμα του προέβη σε μια ανακοίνωση μέσω του twitter του για την αποκατάσταση της αλήθειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η δημοκρατική παράταξη ήταν και είναι ιστορικά και ιδεολογικά η άλλη παράταξη σε σχέση με τη ΝΔ
Ας σεβόμαστε τις έννοιες και την ιστορία. Η περίοδος 2004-2009 της κυβέρνησης Καραμανλή δεν μπορεί να ξεχαστεί. Τα “ισοδύναμα” μέτρα των Ζαππείων ελπίζουμε να έχουν γίνει μάθημα για την “αντιμνημονιακή” φάση της ΝΔ, όταν το ΠΑΣΟΚ σήκωνε μόνο το τεράστιο βάρος των δύσκολων αποφάσεων».

Πως τώρα, τούτοι δω καταφέρνουν να συγκυβερνήσουν, ένας θεός ξέρει. Αλλά ούτε η επίκληση του θείου μπορεί να μας βγάλει από το αδιέξοδο καθώς η συνύπαρξη ΝΔ –ΠΑΣΟΚ ξεπερνάει και τα μεταφυσικά φαινόμενα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης