Κερασάκι στην τούρτα ήταν για τον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, οι κατηγορίες που «εκστόμισε» εκ των εδράνων της Ολομέλειας για το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και τους πολιτικούς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, και που έδωσαν το έναυσμα στον Φίλιππο Πετσάλνικο να αρπάξει το αttimo fugente για να δείξει αφενός στον Γιώργο Παπανδρέου πόσο τον εκτιμά, και αφετέρου στον Αλέξη Τσίπρα ότι δε μπορεί να λέει ό,τι θέλει.

Μήπως οι πρόεδροι των κομμάτων θα πρέπει, πριν ανέβουν στο βήμα, να ενημερώνουν τον κύριο Πετσάλνικο για το τι πρόκειται να πουν και, αν εκείνος το εγκρίνει, τότε να προχωράνε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κύριε Τσίπρα, δεν σας επιτρέπω να μιλάτε έτσι!» είπε σε έντονο ύφος ο πρόεδρος της Βουλής.

«Πολύ καλά έκανε ο κύριος Πετσάλνικος. Διασύρατε πολλές φορές το Κοινοβούλιο με τα συνθήματά σας έξω από τη Βουλή και δίνετε τροφή σε όλους αυτούς να λένε ότι η διαφθορά είναι στο DNA του Έλληνα…» προσέτρεξε να προσθέσει ο πρωθυπουργός στα λεγόμενα του προέδρου του!

«Ο πρωθυπουργός δεν χρειάζεται συνήγορο. Και διαβάζω όσα είπατε χθες. Μήτρα διαφθοράς το Δημόσιο…» απάντησε στην «ομάδα κρούσης του ΠΑΣΟΚ» ο Αλέξης Τσίπρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλαβάνος, μωρέ, που σας χρειάζεται! Θα σας είχε στείλει να επισκεφθείτε το μουσείο του Ντον Κορλεόνε στον Νότο της Ιταλίας!

Και η Παπαρήγα, πρόεδρε, αν το κάνατε σε κείνη, θα σας είχε βγάλει εισιτήριο χωρίς επιστροφή για τη Σιβηρία!

Αλλά, ποντάρατε στα σίγουρα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης