Επίθεση Πολάκη στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Σεραφείμ Κοτρώτσο

Επίθεση Πολάκη στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Σεραφείμ Κοτρώτσο
Έξαλλος ως φαίνεται είναι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Σεραφείμ Κοτρώτσο ο οποίος στην εκπομπή του, της Δευτέρας, προφανώς δεν αναφέρθηκε σε ένα από τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα του σκανδάλου Novartis τον Άδωνι Γεωργιάδη προκαλώντας την οργή του Υπουργού. Αν και δημοσιογράφος που χαίρει της εκτιμήσεως του στενού περιβάλλοντος του Μαξίμου και πιο συγκεκριμένα του κ. Νίκου Παππά ο Σεραφείμ Κοτρώτσος βρέθηκε στο στόχαστρο του κ. Πολάκη διότι προφανώς κατά τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας δεν έκανε σωστή κατανομή των αναφορών του κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Η είδηση δεν είναι εκεί. Η είδηση είναι ότι ο κος Πολάκης αποκάλυψε, αφήνοντας σαφείς αιχμές, πως ο κος Κοτρώτσος είχε πάρει διαφήμιση από το ΚΕΕΛΠΝΟ ύψους 55.000 ευρώ ενδεχομένως και περισσότερα κατά τον Υπουργό.

O κος Πολάκης με ανάρτησή του στο διαδίκτυο αναφέρει:Το zougla.gr επικοινώνησε με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει τη διαδικτυακή τοποθέτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018, 13:00