Το Porto Carras Grand Resort αποτελεί ευκαιρία για μια συνολική γευσιγνωστική και γαστριμαργική εμπειρία χάρη και στην υψηλού επιπέδου γκουρμέ μεσογειακή κουζίνα του.

Τα χαρακτηριστικά αυτά προφανώς εκτιμήθηκαν και αναγνωρίσθηκαν δεόντως από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και την υψηλή συνοδεία του που απόλαυσε τις εξαιρετικές γαστρονομικές δημιουργίες της κουζίνας του κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελλάδα στις 26 & 27 Μαΐου 2016 και την προσκυνηματικού χαρακτήρα άφιξή του στο Άγιο Όρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μενού περιελάμβανε καθαρά Ελλάδα! Μουσακά παραδοσιακό, μελιτζάνα ιμάμ με πορτοκάλι που λιώνει στο στόμα, ψάρι γεμιστό με αρωματικά χόρτα, μελιτζάνα σαλάτα, κακαβιά και κατσικάκι χυλωμένο στο φούρνο, ένα πλήρες σύνολο αντιπροσωπευτικών ελληνικών γεύσεων. Ενώ την αποστολή των πιάτων ανέλαβαν σημαίνοντα πρόσωπα της συνοδείας του Ρώσου Προέδρου τα οποία διέμεναν στο ξενοδοχειακό συγκρότημα, καθώς το Porto Carras είχε επιλεγεί από τον Ρώσο Πρόεδρο ως τόπος διαμονής της συνοδείας του καθώς και πιθανής δικής του.

Διαβάστε επίσης:

Από τη Ρωσία με αγάπη, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 28 Μαΐου 2016, 17:00

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης