Π.Κ.

Με βασικό μότο «fuck the elections» και  κυρίαρχο μήνυμα «Υπάρχουν καλύτερα πράγματα να κάνεις την ημέρα των εκλογών» το ΚΚ Σουηδίας ανάρτησε ένα πολιτικό σποτάκι ερωτικού περιεχομένου για τις ευρωεκλογές που σπάει κόκαλα ή καλύτερα «σκίζει καλτσόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός κατάξανθος Βίκινγκ ετοιμάζεται να ψηφίσει όταν η επίσης κατάξανθη και γαλανομάτα σύντροφό του τον σαγηνεύει ένα διακριτικό στριπτίζ. Τελικά ο νεαρός ξεχνά την κάλπη και φυσικά απολαμβάνει (όπως και η λαίμαργη φίλη του) τα προσόντα της συντρόφου του.

Το ΚΚ Σουηδίας δεν συμμετέχει στις ευρωεκλογές. Το σποτάκι χρηματοδοτήθηκε από χρήματα του κόμματος . Μέλη του εργάστηκαν για το ετοιμάσουν. Στην αρχή το Facebook υπέστη ένα σοκ προτεσταντικού καθωσπρεπισμού και το απαγόρευσε αλλά στην συνέχεια το ξανασκέφτηκε.

Το «κάντε έρωτα όχι πόλεμο» των Χίπις του ’60 γίνεται μείνετε στο σπίτι για σεξ και ξεχάστε την ευρωκάλπη για τους ελάχιστους είναι η αλήθεια αριστερούς της Σουηδίας. Άραγε τι να σκέπτονται η Μογκερίνι ,ο Βέμπερ και ο αιώνια χαμογελαστός για άλλους λόγους Ζαν Κλώντ Γιουνκέρ; 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης