Η Φωτεινή Πιπιλή της Νέας Δημοκρατίας είχε υποσχεθεί λέει προεκλογικά και το έκανε σήμερα πράξη να φέρει το μεγάλο πρόβλημα της στάθμευσης στη Βουλή και να ζητήσει λύση.

Και από τους Ελληναράδες και τους Κάγκουρες που καβαλάνε -όπως επεσήμανε- τα πεζοδρόμια και πάνε για καφέ έφτασε στην… ηχορρύπανση. Στα μηχανάκια με τις πειραγμένες εξατμίσεις, διερωτώμενη τι δουλειά κάνουν τα ΚΤΕΟ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μίλησε για μια απολίτιστη πόλη που προκαλεί φρίκη, πρόλαβε όμως να πει ότι ο νυν δήμαρχος έχει δώσει καλά δείγματα του ευρωπαϊκού του προφίλ. Ο υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης είπε ότι σε συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα προσπαθήσουν να δώσουν λύση εκμεταλλευόμενοι και τους αχρείαστους χώρους στάθμευσης των δημοτικών γκαράζ.

Και μετά την πάσα της κυρίας Πιπιλή έριξε και την… γκαζιά του. Ότι πάραυτα έρχεται κάρτα ελέγχου και για τις μηχανές (σ.σ.: οχ, τσεπούλα μας) και πρόστιμα για τα συνεργεία αυτοκινήτων που προχωρούν σε αλλοίωση των χαρακτηριστικών των αυτοκινήτων.

Κι όλα αυτά για πέντε δέκα Καγκουραίους, όπως τους αποκάλεσε, αλλά σ’ αυτήν τη χώρα μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης