Τα μάτια στραμμένα είχαν οι της κυβέρνησης στον πρώην υφυπουργό Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου και στον βουλευτή Δημήτρη Βαρβαρίγο, για να δουν αν θα ψήφιζαν ή όχι τις τροπολογίες για την Ελληνική Στατιστική Αρχή αλλά και για το χαράτσι στα ακίνητα, αφού ήδη ο «επικίνδυνος» Γιάννης Βούρος, με γραπτή του δήλωση, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας πως ο ίδιος θα ψηφίσει τελικά υπέρ, για να δώσει μία τελευταία ευκαιρία στην κυβέρνησή του να εφαρμόσει το πρόγραμμά της και να σώσει τη χώρα.

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου από το μεσημέρι είχε αφήσει να διαρρεύσει ότι η ψήφος του θα εξαρτηθεί από τις αλλαγές που θα κάνει έστω και την τελευταία στιγμή το υπουργείο Οικονομικών. «Θα πληρώσουν ή όχι τη νύφη και οι ξενοδόχοι;» ήταν το βασανιστικό ερώτημα στους διαδρόμους της Βουλής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Καρτάλης, βλέποντας στο καφενείο της Βουλής τον Βασίλη Κεγκέρογλου να έχει περικυκλωθεί από συναδέλφους και δημοσιογράφους, του έκανε νόημα για το τι πρόκειται να κάνει.
«Τι συμβαίνει κύριε υφυπουργέ Οικονομικών;» ρώτησε ο Βασίλης Κεγκέρογλου, δίνοντάς μ’ αυτόν τον τρόπο στον Κώστα Καρτάλη να καταλάβει τι ακριβώς προτίθεται να κάνει κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας.

«Του ’δωσα απάντηση. Τον αποκάλεσα υφυπουργό Οικονομικών. Έγινε ο Κώστας Καρτάλης υφυπουργός; Τα μπλογκς όμως γράφανε ότι θα γίνει. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με μένα» είπε ο πρώην υφυπουργός στο βουλευτή Μάρκο Μπόλαρη.

Α, τα site λοιπόν συνωμότησαν! Είπαμε κι εμείς, θα ψηφίσει, δεν θα ψηφίσει; Μια σκορδοκαΐλα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης