«Δάκτυλο» της Κουμουνδούρου είδαν στη Νέα Δημοκρατία πίσω από τα δημοσιεύματα περί φθοράς στον πίνακα «η Ελλάς Ευγνωμονούσα», που κοσμούσε μέχρι πριν από λίγες ώρες το πρωθυπουργικό γραφείο, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Με αιχμηρή ανακοίνωσή της, η Συγγρού κάνει λόγο για «αθλιότητα που κατασκευάζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα από το γραφείο του κ. Αλ. Τσίπρα και κατευθύνεται στα φερέφωνά τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, όπως φαίνεται, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έχουν… χάσει το χιούμορ τους, με αποτέλεσμα να καταδικάσουν απερίφραστα ένα σατιρικό δημοσίευμα, στο τέλος του οποίου αναφέρεται ρητά ότι «το κείμενο και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Αδιαμφισβήτητα, κακή αρχή για τον νέο εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος…

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο τη συνεχιζόμενη αθλιότητα που κατασκευάζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα από το γραφείο του κ. Αλ. Τσίπρα και κατευθύνεται στα φερέφωνά τους.

Μετά τα όσα παραπλανητικά διέδωσαν για το θέμα της παράδοσης-παραλαβής, κατασκεύασαν και διέδωσαν ισχυρισμούς ότι δήθεν σκίστηκε ο πίνακας “η Ελλάς Ευγνωμονούσα” του Θ. Βρυζάκη, που ο ίδιος ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς επανατοποθέτησε εκεί.

Απέναντι στην αθλιότητα και τις ανεκδιήγητες μεθοδεύσεις του περιβάλλοντος του κ. Αλ. Τσίπρα θα σταθούμε με όλα τα νόμιμα μέσα υπερασπιζόμενοι την αλήθεια και την ηθική στο δημόσιο βίο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης