Εμφύλιος πόλεμος ξέσπασε με αφορμή το τούρκικο σίριαλ «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» το οποίο προβάλλεται από την τηλεόραση του Αντένα και έχει καταφέρει μάλιστα να κερδίσει και υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Η εφημερίδα «Δημοκρατία» τράβηξε το γιαταγάνι της και όρμησε προς τον Σουλεϊμάν με αποφασιστικότητα και χωρίς κανένα δισταγμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποσύρουμε την διαφήμιση από τον σφαγέα «Σουλεϊμάν» γράφει η εφημερίδα με αναγγελτικό στην πρώτη της σελίδα και εξηγεί τους λόγους που κηρύσσει τον οικονομικό πόλεμο στο κανάλι του Αμαρουσίου.

«Η προβολή μιας σειράς όπως ο ‘Σουλεϊμάν’ αποτελεί άμεση συνέργεια στην προπαγανδιστική καμπάνια της γειτονικής χώρας, που κατέχει περίπου τη μισή Κύπρο, καταπιέζει λαούς και φυλές της Μ .Ασίας, έχει διαπράξει γενοκτονίες των Ελλήνων και διεκδικεί εδάφη και κυριαρχία από την πατρίδα μας….

«Γι’ αυτό έλαβε την απόφαση(η εφημερίδα) να διακόψει κάθε διαφημιστικό πρόγραμμα στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 ως την ημέρα που θα σταματήσει να προβάλλεται το σίριαλ ‘Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής’».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να επισημάνουνε ότι στην εφημερίδα Δημοκρατία αρθρογραφεί ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, πολιτευτής με τη ΝΔ, Φαήλος Κρανιδιώτης.

Ορμάτε ωρέ παλικάρια καταπάνω τους!(αφήγηση, Κώστας Πρέκας).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης