Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι λέει ο λαός και η ΝΔ το κάνει πράξη…

Με 214 εκατομμύρια ευρώ οφειλές προς τις τράπεζες και τις ετήσιες δαπάνες να αγγίζουν τα 8,5 εκατομμύρια την ώρα που τα έσοδα για το 2016 είναι 4,2 εκατ. το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά τη στήριξη των πολιτών για να συμμαζέψει τα οικονομικά του οίκου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η λύση που αποφασίστηκε είναι τα κουπόνια για όσους θέλουν να ενισχύσουν το κόμμα. Κουπόνια που ξεκινούν από 5 ευρώ και φτάνουν μέχρι όποιο ποσό θέλει και μπορεί κάποιος να διαθέσει.

Με το σύνθημα «λίγα από πολλούς» η καμπάνια της ΝΔ ζητά την «έμπρακτη στήριξη για μία ΝΔ που θα ανήκει στα μέλη της» και προτρέπει: «Ξεκίνα με 5 ευρώ».

Οι πολίτες μπορούν να μπαίνουν στην επίσημη σελίδα του κόμματος και ηλεκτρονικά να «καταθέτουν» τον οβολό τους. Οι επιλογές που τους δίνονται είναι 5, 10, 15, 20, 50 ευρώ ή «άλλο ποσό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σχέδιο οικονομικής εξυγίανσης του κόμματος παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μότο «Βάζουμε τάξη στο σπίτι μας».

Ήταν από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του προέδρου της ΝΔ που ξεκίνησε με τη μετακόμιση των γραφείων από τη Συγγρού σε κτίριο στο Μοσχάτο με πολύ χαμηλότερο ενοίκιο.

«Η ΝΔ ανήκει στα μέλη της. Θέλουμε χορηγίες αλλά θέλουμε και να πάρουμε λίγα από πολλούς. Να δημιουργήσουμε μία πλατφόρμα όπου τα μέλη θα μπορούν να συνεισφέρουν στο κόμμα μικρά ποσά» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Για όσους ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν η νέα πλατφόρμα βρίσκεται στο www.nd.gr/donate

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης