Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας θα κληθεί μετά τις 15 Απρίλη η προϊσταμένη της αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος για να ενημερώσει για την υπόθεση του Μανώλη Πετσίτη.

«Προεκλογικά εγώ θα λέω ναι και το Θεό τον ίδιο να καλέσετε εγώ θα πω ναι!» απάντησε η προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου στο Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Τραγάκη ο οποίος επέβαλε το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την κλήση της κυρίας Ζαΐρη στην Επιτροπή για την υπόθεση του περιβόητου Μανώλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το πικρό ποτήρι θα το πίνετε σταγόνα –σταγόνα για τον Πετσίτη» ανταπάντησε ο Γιάννης Τραγάκης στην κυβέρνηση προκαλώντας την αντίδραση των Βουλευτών της κυβέρνησης.

«Βρήκατε μια σημαιούλα ξεθωριασμένη ξεσκισμένη και την κουνάτε» είπε η Τασία Χριστοδουλοπούλου ενώ η Αννέτα Καββαδία του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε στη Νέα Δημοκρατία τις μεγάλες υποθέσεις που έρχονται και που αφορούν στα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Η Νέα Δημοκρατία ζήτησε επίσης να έρθουν στην επιτροπή ο πρώην διευθύνων σύμβουλος ΔΕΠΑ  Θόδωρος Κιτσάκος αλλά κι ένας ακόμη υπάλληλος ο οποίος παραιτήθηκε μυστηριωδώς από την Ανεξαρτητη Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί να μην έχετε πλειοψηφία αλλά εμείς δεν λέμε όχι είπε η κυρία Χριστοδουλοπούλου, συμπληρώνοντας πως θα πρέπει να έρθουν εδώ και τα μέλη του ΕΣΡ ώστε να συζητήσουν όλοι μαζί την υπόθεση των fake news η οποία έχει πλέον πάρει ανησυχητικές διαστάσεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης